Bъпреки че вече си имаме ревю на „Отряд самоубийци“ и даже нарцистично се гордеем с него, решихме, че няма да е лошо да спретнем и един видео анализ на филма за подкаста ни Inglourious Kunts. Резултатът е по-близък до епизодите ни, посветени на Супермен и Батман, които заснехме през пролетта, сиреч акцентът пада не само върху киното, но и върху комиксите. Опитахме се да обърнем внимание както на литературната основа, така и на начина, по който тя е адаптирана (къде успешно и къде не толкова) за голям екран, дискутираме по-важните персонажи и даже се отдаваме на чиста фенбойщина по линия на DC и бъдещето на разширената им вселена.

За да се случи всичко това, в movable студиото ни (този път позиционирано в бар „Thin Red Line“) пак сме събрали пропаднали социални misfits – водещ е Благой „Uzumaki“ Иванов, а гости са Мартин „Izumen“ Касабов, Димитър „Институцията“ Дринов и жокерското нърд-профи Станимир Ставрев от The Elitist Reviewer. Всички подхождаме подозрително сериозно към темата – не само сме с по-лек махмурлук от миналия път, но и през цялото време, докато тече продукцията, не близваме грам алкохол. (С последното не се гордеем особено, изтъкваме го по-скоро като тревожен куриоз.)

Бъдете подготвени обаче – we’re not gonna kill you, but we’re gonna bore you really, really bad:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

23 Comments

  1. LOL, да – станах шефче: давам заплати, глобявам скатавки и чукам стажантки. 😀

    1. В следващия епизод е на линия. И не говори за себе си в трето лице.

    2. Иначе ревюто е fair. Аз съм дал на филма 8/10, но то е заради Марго и Джаред (иначе реално е 6.5/10). Темпото и динамиката са доста скапани и си личи, че е лепено и рязано. Множеството персонажи и представяния допринасят също за това. Уил Смит, Марго и Джаред управляват (особено Марго) и ще се радвам ако в някакъв момент получат свои соло филми или поне техните герои се развият. Саундтракът беше на ниво – микс между олдскуул неща и нови тренди неща, добър избор според аудиториите. Ако има extended blu–ray или поне deleted scenes, ще си го купя. Ииии, можеше да е малко по-мрачен.

      Но… when money speaks, the director listens.

      p.s. Това че е имало редакции от хората, които са правили трейлърите makes perfect sense. Голяма грешка.

  2. Трябва да направят и един spin-off филм на Бумеранг ,с участието на непоколебимия Джей Кортни

  3. Блажко, ДС Vs Марвел, няма нищо общо с Левски и чавдар етрополе-ловеч-цецка, направо си е Локо Сф – Славия! хахахахх…… толкова са феновете де… хахах

  4. Това е отчайващо тъп филм, честно… и не си заслужава дори ревю да се пише за него.

    1. Интересно ми е колко по-различен ще е този вариант и дали ще промени основния сторилайн по някакъв начин. Може би ще е по-скоро същия филм с тук-там нови сцени и толкоз.

  5. Когато си наясно, че със сигурност ще има поне една разширена/подобрена/доискусурена версия и упорито чакаш, пропускайки кино версията и iKunts ревюто…
    Малко остана!

    1. Похвално! При мен така се получи с BvS и беше чудно. Пожелавам ти и при теб така да стане 🙂

    2. Да, макар че силно се съмнявам SS да е толкова различен и подобрен филм спрямо екранната си версия, колкото беше BvS.

    3. Различен – не. С по-добра динамика – да. Stay evil, doll face.

  6. WB прекалено се заиграха с тея скопени театрални и оправени „удължени“ домашни версии, накрая никой няма да си дигне гъза да ходи на кино, ами ще чака Блурейчето… Молим не превръщайте инициативата в DLCEU, благодарим за вниманието.