Отдавна не сме обръщали внимание на предстоящото завръщане на Том Круз в образа на Джак Ричър в подготвяния от Едуард ЗуикДжак Ричър: Не се връщай” и сега се завръщаме с един ъпдейт, включващ чисто нов IMAX трейлър, няколко телевизионни спота, плакати и една любопитна и доста зарибяваща уеб игра.

Джак Ричър: Не се връщай” е продължение на „Джак Ричър”, който беше първата екранизация по изключително популярната серия романи на Лий Чайлд, посветени на бившия военен полицай Джак Ричър, понастоящем живеещ извън системата скиталец, често оказващ се в центъра на заплетени криминални случаи. Конкретната история е базирана на 18-тия роман от поредицата „Не се връщай”, в който Ричър се завръща в старата си военна база във Вирджиния, за да се срещне с новия командващ офицер майор Сюзан Търнър. Когато пристига обаче, открива, че тя е арестувана по скалъпени обвинения в шпионаж.

Доста тупалки се раздават – нищо чудно, че това е основната тема и на споменатата по-горе игра, трейлър и линк към която може да откриете по-долу. За пореден път коментарът ни е, че „Не се връщай” изглежда напълно в стила на първия филм и неговите почитатели би трябвало да останат доволни. Съответно тези, които искат да видят нещо по-различно, вероятно ще останат разочаровани.

Ето и телевизионните спотове, трейлъра на играта, която може да откриете тук, както и новия IMAX постер, заедно с два по-старички.

 

jack-reacher-never-go-back-imax-poster-20160930 jack_reacher_never_go_back_ver3_xlg jack_reacher_never_go_back_ver2_xlg

Режисьор на „Джак Ричър: Не се връщай” („Jack Reacher: Never Go Back”) е Едуард Зуик („Последният самурай”), който е съсценарист с Маршал Херсковиц и Ричард Уенк. В ролите са Том Круз, Коби Смълдърс, Робърт Непър, Даника Ярош, Олдис Ходж, Патрик Хюсингър, Холт МакКалъни, Тери Уибъл и други.

Премиерата е 21 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *