Тъкмо преди няколко дена мрънкахме за кратките клипове от „Voyage Of Time” на Терънс Малик, които се появиха в мрежата и боговете, които явно са чули молитвите ни, решиха да отговорят. Документалният филм, който ще проследи историята на времето е едно от най-чаканите заглавия тази година и всяка възможност да погледнем зад кулисите е чиста благословия.

Припомняме ви, че филмът ще се разпространява в два формата – IMAX и 35 mm, като IMAX версията ще бъде с времетраене от 40 мин. и в нея гласът на разказвача ще бъде на Брад Пит, докато 35-милиметровата версия ще бъде с времетраене 90 мин., а гласът зад кадър ще е на Кейт Бланшет. Вижте новия клип:

Ето какво споделят продуцентите в официалния синопсис:

„Voyage Of Time: Life’s Journey” е изследване на нашето планетарно минало и търсене мястото на човечеството в бъдещето. Кипящ от енергията на самата природа, филмът смесва иновативни специални ефекти и изумителни кадри от цял свят. Всичко това в търсене на нещата, които устояват изпита на времето.

Какво означава, след всички онези еони, да бъдем себе си, тук, сега?

Действието проследява научната хронология на Земята – от раждането на звездите до експлозията на новия живот. Работейки с екип от научни консултанти и специалисти по ефектите, оглавени от Дан Глас („Дървото на живота”, „Батман в началото”, „Матрицата: Презареждане” филмът разкрива непознати досега феномени – небесни и земни, макро и микроскопични.

Свирепата геология на планетата в началото, първите клетки – растящи и делящи се, появата на рибата, горите, динозаврите и нашия вид с неговите нужди да осмисли всичко – един химн на природата, живота и вселената. Невъзможно е двама души да изпитат филма по един и същи начин.

Щатската премиера е 7 октомври 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *