Надушвате ли как ни очаква поредният кинематографичен шедьовър? Преди няколко месеца ви съобщихме обнадеждаващата новина, че има вероятност боговете Пол Томас Андерсън и Даниел Дей Луис отново да работят заедно. Понеже усърдно принесохме молитви и жертвоприношения, киноманският ни сън е на път да се сбъдне.

След жестока битка за правата на предстоящия проект на Пол Томас Андерсън, Focus Features се оказаха печеливши. Според Deadline компанията се е съревновавала с Fox Searchlight за драмата, която Андерсън иска да заснеме с бюджет от 35 милиона долара.

Филмът ще отбележи завръщането на Даниел Дей-Луис към киното след като легендарния вече актьор изигра президента Линкълн през 2012, за която си роля спечели трети „Оскар” за главна мъжка роля. Филмът на Андерсън ще се развива в света на нюйоркската модна сцена от 50-те години. Подробности за сюжета все още няма.

Премиерата на филма се очаква да е към края на 2017. Без съмнение от Focus се надяват филмът да се включи в надпреварата за следващите Оскари. Тази година компанията ще заложат на „Nocturnal Animals” с Джейк Джиленхол и Ейми Адамс и „Loving” на Джеф Никълс.

Стискаме палци всичко да мине по вода, а междувременно ви припомняме за несравнимия талант на Даниел Дей Луис в „Девет”, който ни се струва близо до предстоящия филм на Андерсън.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *