Преди около две години за първи път споменахме за поредицата „Incorporated”, подготвяна от Бен Афлек и Мат Деймън и както тотално бяхме забравили за съществуването на този проект, така Syfy ни изненадват приятно с трейлър. Действието на фантастичната история се развива в (близко) бъдеще, когато корпорациите ще са придобили неограничена власт и ако искат да просперират в живота, хората трябва да се подчиняват на строги правила.

https://www.youtube.com/watch?v=3cxDOZwRTbw

2074. Правителствата са унищожени, корпорациите контролират всичко. За да имаш добър живот, ти трябва правилната идентичност. Бен Ларсън бяга от „червената зона” на „нямащите”, но за да проникне в „зелената зона” на „имащите” му трябва ново „аз”. Той се озовава в особено строга компания и трябва да се пребори със системата, за да спаси жената, която обича. Когато неочакван обрат на събитията го принуждава да взема съдбоносни решения, Бен открива, че катеренето по административната стълбица на „успеха” понякога има… смъртоносни последици. Светът очевидно има други правила на етиката – това става ясно от историята, поднесена със сериозен екшън и увеличаващо се напрежение плюс мрачно чувство за хумор.

Този дистопичен трилър е продуциран от Pearl Street Films, CBS Television Studios и Universal Cable Productions. Създатели на поредицата са Дейвид и Алекс Пастор („The Last Days”, „Selfless”), като двамата са и режисьори на пилотния епизод. Шоурънър е Тед Хъмфри („The Good Wife”), който влиза в ролята и на изпълнителен продуцент, заедно с Деймън, Афлек и Дженифър Тод. Ролите се разпределени между Шон Тиъл, номинираният за „Златен глобус” Денис Хейсбер, Деймън Хериман, прекрасната носителка на „Еми” Джулия Ормонд (в ролята на Елизабет), Алисън Милър (в ролята на Лаура) и Еди Рамос (като Тео).

Началото на излъчването на готовите 10 епизода от дебютния сезон на „Incorporated ” е на 30 ноември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Блях, „корпорациите са лоши, доброто правителство го няма да ни спаси от тях“ again…