Също като „Заразно зло”, в своето начало поредицата „Подземен свят” беше свежа и развлекателна (без каквито и да е било претенции за истинско качество), но с всеки следващ епизод нещата ставаха все по-тегави и по-тегави, докато не стигнахме до момента, в който информацията за поредния нов епизод предизвиква в нас единствено незаинтересовани прозевки. И отново както при „Заразно зло” и предстоящия „Resident Evil: The Final Chapter”, обръщаме поглед към първия трейлър на новия филм „Underworld: Blood Wars” по-скоро по задължение (и защото досега сме гледали всички филми), отколкото от някакъв ентусиазъм. Вече дори стегнатата в секси латексов костюм Кейт Бекинсейл не ни е дразнител…

Историята в „Underworld: Blood Wars” се описва с две думи: Селийн (Бекинсейл) се бори на два фронта, опитвайки се да сложи край на вечната война между вампири и върколаци. Тя се изправя срещу възраждащ се, доста силен клан лайкъни и срещу вампирската фракция, която я предава. Всичко останало е мрак, кофти CGI, ревове и куршуми. Убедете се сами, като видите първия трейлър, който предлага и малко предистория.

Нямаме коментар. Изглежда като още от същото, което предлагаха последните няколко епизода. Ако сте фенове, честито! Ако не сте, предполагаме, че с кеф ще пропуснете. Ние още не сме решили, но определено клоним към второто.

Режисьор на „Underworld: Blood Wars” е Ана Форестър („Criminal Minds”, „Outlander”), която прави дебюта си на голям екран, а в ролите са Кейт Бекинсейл, Тео Джеймс, Чарлс Данс, Тобаяс Мензис, Лара Пулвър, Джеймс Фоулкнър, Питър Андерсън, Брадли Джеймс, Дейзи Хед, Клементайн Никълсън и други.

Премиерата е 6 януари 2017.

плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 Comments

  1. Няма как стегната в латекс Кейт да не предизвика положителни реакции у мен. Фен съм още от онзи грациозен скок от камбанарията в първата серия.
    Мрак, кофти сиджиай, това си е част от фрнчайза, аз лично няма да го пропусна

  2. Да, бе и аз изпитвам някаква зверска носталгия по тая поредица, макар че от третия и четвъртия филм не си спомням нищичко. Ама лишените от смисъл тупалки между върколаци и вампири са ми детска страст 😀

  3. Тая поредица не е мръднала и на йота напред от втората част насам, ебаси…

  4. Кейт е нелепо красива, дори и в новия филм, но трейлърът изглежда отвратителен и безинтересен копи-пейст на предните части. Ужасно банален, скучен и смотан франчайз, тотален пас му давам отсега. Кур за „Ъндъруърлд“!

    1. Кур за Кейт!
      Иначе продукцията прилича като за STV филмче, не за кино.

  5. За Катеринка ясно….тя повече няма накъде…
    ама Майкъл Шийн къф го дърви все оше там??

  6. Liubo Ursiny и Riddick,как може да сте толкова груби,беее?!? „Кур за Кейт,Кур за Кейт“,Защо кур??? А на вас един кур сакате ли??? Какво ви е направила жената? Ясно е,че продукцията няма да е голям успех,ама айде дръжте малко благоприличие във този сайт,моля ви се.

    1. Жената е супер. Филмът не. #нострадамус 😉