След края на „Stranger Things” и в очакване на „Westworld”, имаме отчаяна нужда от сериал, който да възбуди умовете и сетивата ни. Първият трейлър на „The Young Pope” на Паоло Сорентино ни приведе на колене и ни накара да обещаем, че няма да изречем и една богохулна дума, докато не видим десетте епизода на италианския маестро.

Режисьорът на „Великата красота” и „Младост” има цялото ни внимание за всеки свой следващ проект. В случая са замесени имената на Джуд Лоу и Даян Кийтън, които ще влязат в главните роли, така че няма начин да пропуснем. Припомняме ви, че историята ще проследи младия Лени Белардо – първият американски папа (Пий XIII), който е на път да загуби най-близките си хора и да заживее в непрекъснат страх от изоставяне – дори от своя Бог. Хитър, наивен, старомоден и модерен, съмняващ се и решителен, ироничен, педантичен, жесток и безпощаден, Пий XIII се опитва да върви по пътя на човешката самота, за да намери Бог за човечеството и за себе си.

Вижте новия трейлър, както и два клипа: 

Мнението ни не се е променило и на йота. „The Young Pope” се чака с греховна страст. Джуд Лоу изглежда страхотно като наперения Лени, от когото „зависят един милиард души на планетата”. Спомняме си за циничния и искрено благочестив Джеръми Айрънс в „Борджиите”, както и за безскрупулния Франк Ъндърууд от „House of Cards”. Не искаме да избързваме обаче. Лени може да се окаже далеч от двамата. Все още не знаем отношението му към божественото присъствие.

След толкова красота и „coolness”, самите ние се чувстваме няколко нива по-готини, затова ви предлагаме няколко снимки и постер. Останете благословени, братя и сестри.

30860-The_Young_Pope_____Gianni_Fiorito_1 30868-The_Young_Pope_____Gianni_Fiorito_5 30872-The_Young_Pope_____Gianni_Fiorito_3 30870-The_Young_Pope_____Gianni_Fiorito_6 30862-The_Young_Pope_____Gianni_Fiorito_4 30876-The_Young_Pope_____Gianni_Fiorito_7 30874-The_Young_Pope_____Gianni_Fiorito_9 27740-The_Young_Pope____Gianni_Fiorito 27742-The_Young_Pope_-_director_Paolo_Sorrentino____Gianni_Fiorito 30878-The_Young_Pope_____Gianni_Fiorito_2 30866-The_Young_Pope_____Gianni_Fiorito_8 young-pope-poster-2-20160904

Режисьор на „The Young Pope” е Паоло Сорентино, а в ролите ще видим Джуд Лоу, Даян Кийтън, Силвио Орландо, Скот Шепърд, Сесил де Франс, Хавиер Камара, Лудивине Саниер, Тони Берторели и Джеймс Кромуел

Премиерната дата по Sky Atlantic е 27 октомври, като по-късно се очаква сериалът да се завърти и по HBO.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments