Винаги сме имали смесени чувства спрямо Джъстин Тимбърлейк. От една страна уважаваме таланта му на изпълнител и връзката му с традиционната музикална сцена на Мемфис, Тенеси. Влиянието на мотаун и блус стиловете винаги го е отличавало от масата поп изпълнители. Проблемът е, че не си падаме особено по самата музика. В допълнение обаче прибавяме чудесните му изпълнения в „Социалната мрежа” и „Истинският Люин Дейвис” („плийз, мистър кенеди, о-оу…”) и везните определено се накланят в положителна посока.

От 12 октомври Netflix ще ви предложи да прекарате една вечер с талантливия музикант. Компанията е спечелила правата за разпространението на „Justin Timberlake and the Tennessee Kids”, който ще бъде показан този вторник (13 септември) на фестивала в Торонто. Режисьор е Джонатан Деми („Мълчанието на агнетата”, „Филаделфия”), което е още един огромен плюс за продукцията.

Хвърлете един поглед към краткия трейлър, който се появи миналия ден в мрежата:

Ами, изглежда доста яко. Истинско преживяване за феновете и страхотен спектакъл за всички. Още с „FutureSex/LoveShow” от 2007 Тимбърлейк демонстрира, че може да създаде необходимата енергия за концертен филм.

Деми, както споменахме по-горе е най-сериозният актив за продукцията. Освен че ни представи един от най-култовите злодеи в лицето на доктор Ханибал Лектър, през 40-годишната си кариера, Деми е работил по няколко чудесни музикални филми, като „Stop Making Sense за Talking Heads и Neil Young: Heart of Gold” за Нийл Йънг. С удоволствие бихме хвърлили едно око (или да нададем ухо).

Премиерата е 12 октомври по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *