the-ring-20160915

Въпреки неоправданото си закъснение да ви представим първите официални рекламни материали на един добре познат и завръщащ се франчайз, ни е трудно да се почувстваме виновни.

Предлагаме ви крайно невдъхновения трейлър на нечаканото от никого продължение на „The Ring”:

https://www.youtube.com/watch?v=WOH3ORdVmk8

Не знаем откъде да започнем. Представяме си, че човекът, отговорен са монтажа на трейлъра, си е казал „Ох, тази ръка въобще не изглежда реалистично“ и затова е добавил възможно най-високия писък, който човешкото ухо може да долови… като крайният резултира в намаляване на звука от страна на гледащия, вместо в какъвто и да било страшен ефект. Закъде би бил един модерен хорър, ако му липсва сцена с „неочаквана“ поява на чудовището зад главния герой? И след всичкия шум от първата минута, ваденето на космат сперматозоид от гърлото придобива комични измерения, вместо блудкавата цел, с която изобщо ни е показано.

Но ако всичко останало не ни убеди, че този филм няма да става, то финалът постави капака върху кладенеца. На кого би му хрумнало, че на история, чиято ефективност идва от съсредоточаването върху определен протагонист, са ѝ нужни измерения, каквито очевидно добива в самолетната авария? В крайна сметка трейлърът на практика показва целия филм, а положението е bananas отвсякъде.

Официалният синопсис гласи:

В Rings млада жена се притеснява за приятеля си, когато той разкрива мрачна субкултура, заобикаляща мистериозна видеокасета, за която се твърди, че убива зрителя си седем дни, след като бъде изгледана. Момичето се жертва, за да спаси приятеля си и така прави ужасяващо откритие: има „филм във филма“, който никой не е гледал преди.

Вижте два официални постера, както и няколко снимки:

ringsuk-poster-2-20160915 ringsuk-poster-20160915 tthe-ring-c-img02-20160915 the-ring-img00-20160915

Режисьор е Хавиер Гутиерес („Before The Fall”), а в главните роли са Матилда Луц, Алекс Рое, Джони Галеки, Ейми Тийгардън, Бони Морган и Винсънт Д‘Онофрио. Продуценти са Уолтър Паркс и Лаури МакДоналд.

Премиерата на филма е 28 октомври, 2016 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Този филм ще е тъп- то е ясно. Дано навият SAW да e хубав. Как мислите, дали Хофман е жив след края на SAW VII ? Все пак не го видяхме да умира, но се аз лично се надявам да е мъртъв.

  2. Не ми се мисли за „Убийствен пъзел“ – седем филма му бяха много, та какво остана и за още след тях…

  3. Мен първите 3 „Убийствен пъзел“ ме кефят. Особено 1 и 2. След това е някаква каша, от която си спомням по сцена.

  4. Да, май и на мен до първите три ми беше интересно, после станаха нагло репетативни и май чак към шестата част имаше леко раздвижване. Седмият филм беше час и половина фен-сървис и тотално можеше да си го спестя. Като цяло, окей франчайз с жесток монтаж и прилична концепция, който изгуби възможността да се запомни като нещо специално поради експлоататорския подход на продуцентите към него (подход, който очевидно ще продължи и занапред).