„Не зная как се забърках в това. Нямам никакви идеи и не съм сигурен откъде да започна. Предполагам, че хората от Amazon ще съжаляват за решението си…”

Понеже сме традиционалисти и питаем дълбока привързаност към Уди Алън и творчеството му през годините, ще продължим да си „затваряме” очите, когато ни застигне негова слаба творба, и ще се възторгваме от добрите му филми. И заради милионите зрители, които ще се срещнат с първия му телевизионен проект „Crisis in Six Scenes” чрез Amazon Prime, в момента сме се заредили да стискаме палци горният цитат от изказване на Алън да си остане само отражение на невротичната му, вечно съмняваща се същност.

Едно нещо не може да му се отрече (освен безспорния талант на разказвач) – той е супер дисциплиниран. В момента върви кастингът на следващия му филм, преди няколко месеца „извади” „Cafe Society” с премиера в Кан, а междувременно успя да си монтира епизодите – и да ги зареди за излъчване от 30 септември. И въпреки че досега не е „наградил” верните си фенове с истински трейлър, Уди сякаш си е сигурен, че публиката ще го последва навсякъде. Преди няколко дни се появиха нови официални снимки, които пресъздават част от атмосферата на „Crisis in Six Scenes” – и първата ни асоциация беше с „Хана и нейните сестри”. Пожелаваме му от сърце на стария амбициозен дявол сериалът да напомня по нещо на всеки от най-добрите му филми… Всъщност той като нищо би могъл да си подреди един спретнат „авто-hommage”, но подозираме, че подобна идея би му се сторила скучна.

crisis-in-six-scenes-20160902 .

Crisis in Six Scenes” е комедия, чието действие се развива през 60-те години – бурни времена за Съединените Щати. В средна класа семейство от предградията пристига гост, който обръща домакинството нагоре с краката. Поредицата се състои от шест 30-минутни епизода и е създадена, написана и режисирана от Уди Алън. Ролите са разпределени между самия него, Майли Сайръс, Илейн Мей, Рейчъл Броснън, Джон Магаро, Джой Бехар, Майкъл Рапапорт, Дейвид Харбър, Маргаред Лад, Кристин Еберсол, Беки Ан Бейкър и Ребека Шу.

Изпълнителен продуцент е Ерика Арънсън, продуцент е Хелън Робин. Премиерата на „Crisis in Six Scenes” е след 28 дни в стрийминг-платформата Amazon Prime.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments