Преглеждайки новините във връзка с „Pacific Rim 2” или „Pacific Rim: Maelstrom” се изненадахме, че не сме споменали липсата на Чарли Хънам в актьорския екип, а дори и в новините за другите му „творчески планове” (като „King Arthur: Legend Of The Sword” и „Papillon”) не сме коментирали хронологическия конфликт между снимачните планове, което може би е една от причините за оттеглянето на актьора.

Както и да е, вече сте предупредени и пристъпваме към същината на новината – Variety разпространиха инфо, че певицата и актриса Кайли Спени ще се включи в новия „Pacific Rim”, без да се конкретизира какво точно ще играе, но ще бъде „главна женска роля”. Включването на Джон Бойега (като сина на Пентакост) и на младата поп-знаменитост за момента са единствените сигурни подробности около филма, от който Гийермо дел Торо се отказа в полза на Стивън С. ДеНайт. Все още не виждаме синопсис, а снимките трябва(ше) да започнат през есента – обявено е „ноември”. Нужно е да се попълнят скоростно и другите „дупки” сред актьорите – Чарли Дей, Бърн Горман и Рон Пърлман са на линия, но за Ринко Кикучи, Макс Мартини, Скот Истууд и Клифтън Колинс-син няма официално потвърждение. О, има и още една рокада – сценарният екип също е „ъпдейтнат”, като в момента за сюжета отговарят Емили Кармайкъл и Кайра Снайдер.

За Кайли Спени участието в „Pacific Rim 2” е първата голяма роля до момента – въпреки че е заставала пред камерата, за да се снима в „Counting to 1000” и „The Shoes”, това надали може да се нарече „опит”. Тя е „непозната територия” за Уикипедия например, а биографични подробности и/или визии (вероятно) могат да се открият в профилите ѝ в социалните мрежи. Ние ще изчакаме да видим как гласовитото девойче се изявява във филма, за да коментираме всичко, включително актьорски способности.

Основният снимачен период ще бъде прекаран в Австралия (доста популярна дестинация, особено в последните месеци покрай „Thor: Ragnarok”); допълнителни снимки се очаква да бъдат организирани в Китай (нали именно оттам дойде основният боксофис приход за първия филм). В продуцентската група за наша радост все още си действа Гийермо дел Торо, а и Джон Бойега се включва в този отговорен екип. Според план-програмата на Universal Pictures, филмът трябва да се появи на екран на 23 февруари 2018. А ако искате, може да си припомните нашите впечатления от „Огненият пръстен”…

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *