Покрай феноменалния „The Neon Demon” на Николас Виндинг Рефн (очаквайте скоро включване по темата) и отличния „Starry Eyes”, отново ни се пригледаха психологически трилъри с окултни елементи. Още по-специално, пригледа ни се нов филм от Роман Полански. Както изглежда, щастието може и да ни се усмихне.

Вече писахме, че Полански работи по „Based On A True Story” – адаптация по романа на Делфин дьо Виган. Знаеше се също така, че във филма ще видим Еманюел Сание, а със сценария ще се заеме Оливие Асаяс („Облаците на Силс Мария”, „Personal Shopper”). Вчера стана ясно, че проектът добавя към активите си меланхолична красота и неустоим сексапил.

Variety съобщиха, че неустоимата Ева Грийн се е съгласила да участва в психологическия трилър на Полански. На нас тази комбинация ни звучи толкова съвършена, че чак се питаме защо досега не сме я виждали на голям екран. Стискаме палци и се надяваме това да е един от по-добрите нови филми на Роман Полански.

Based On A True Story”, както споменахме, е адаптация по роман със същото име, в който става въпрос за писателка (Сание), която минава през тежки времена, след като последната й книга привлича вниманието на обсебена маниачка (Грийн). Снимките трябва да започнат този ноември в Париж. Все още няма премиерна дата. Може да сте сигурни, че ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments