Добри новини около подготвяното от Шейн Блек, но все още забулено в мистерия продължение/рибуут на 80-тарската екшън класика „Хищникът”!

Deadline съобщават, че носителят на „Оскар” и наш огромен любимец Бенисио дел Торо води преговори за присъединяване към проекта във все още неизвестна роля. THR хвърлят мъничко светлина, като добавят, че „The Predator” ще има ансамблов актьорски състав, но героят на Дел Торо ще бъде във фокуса на събитията. Преди време Шейн Блек заяви, че името на главния герой ще бъде Куин Макена, но дали става въпрос за него (и дали въобще това име ще се запази) все още не е ясно.

Излишно е да казваме, че ако този кастинг се потвърди, ние ще сме ужасно доволни. Бенисио дел Торо („Обичайните заподозрени”, „Гепи”, „Страх и омраза в Лас Вегас”, „21 грама”, „Трафик”, „Sin City: Град на греха”) е феноменален актьор, може да изиграе абсолютно всичко и лесно си представяме как се вписва в обстановката като някакъв леко „weird” герой (май Блек не пише други). А и след злодейското му участие в „Star Wars – Episode VIII” на Райън Джонсън това тук би било страхотно допълнение към по-комерсиално ориентираната част от кариерата му.

Засега не знаем почти нищо за „The Predator” извън това, че Блек иска той да бъде истински „event film” – не задължително като мащаб, а като събитие, което не искаш да изпускаш на голям екран и с удоволствие би се редил на опашка за билети. Също така, продуцентът Джон Дейвис описва сценария като „развлекателен” и пресъздаващ „известния франчайз по различен, интересен начин, поглеждайки го в различна светлина”. Но честно казано, на този етап не ни е и нужно да знаем повече, важното е, че сме ентусиазирани.

The Predator” („Хищникът”) се очаква по кината на 9 февруари 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Ще е супер, ако върнат Гловър и Арни в новия филм – дори и да не са главни, а само епизодични, пак ще е куул 🙂