В новината ни по повод първия трейлър на „Sully” бяхме малко по-подробни по отношение на Клинт Истууд, творчеството му през последните и очакванията към новия му филм, затова този път ще сме по-кратки и директно ще пристъпим към отразяването на най-новия IMAX трейлър. Той е представен с кратко фичъретче от самия Истууд, както и от истинския капитан Чесли „Съли” Съленбъргър (изигран във филма от Том Ханкс), чийто пилотски подвиг е в центъра на историята.

Припомняме, че „Sully” е създаден по „Highest Duty: My Search For What Really Matters” – автобиографичната книга на Чесли Съленбъргър (в съавторство с Джефри Заслов), който през 2009 година се превърна в герой, след като успешно приземи аварирал самолет в р. Хъдзън, без да загуби живота на нито един от общо 155-те човека на борда.

https://www.youtube.com/watch?v=LsGs1gIuNYA

Стандартен трейлър, който обаче получава допълнителна точка от нас, тъй като в края всичко се развива в тишина, а не на фона на някоя ужасна нова песен или пък кавър, както е модерно да се прави в рекламите напоследък. Нямаме някакви кой знае какви очаквания за филма, но смятаме, че има шанс „Sully” да е от по-добрите филми на Истууд и Ханкс от последните години.

В допълнение ви предлагаме и два телевизионни спота на филма, както и последния IMAX постер.

плакат

Режисьор на „Sully” е Клинт Истууд, сценарист е Тод Комарники, а в ролите са Том Ханкс, Арън Екхарт, Лора Лини, Ана Гън, Сам Хънтингтън, Джеф Кобър, Отъм Рийзър и други.

Премиерата е 9 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *