Време е за малко театралничене от „русата кипра” – Marvel пуснаха официално в мрежата краткото видео, с което са забавлявали феновете на Comic-Con през юли. Специално създаденото „mockumentary” разказва какво е правил Тор по време на събитията, за които става дума в „Първият отмъстител: Войната на героите”. Късометражната творба е дело на режисьора на „Thor: RagnarokТайка Уайтити и ще бъде включено в Digital HD и Blu-ray изданието на „Войната на героите”, което се очаква на пазара през септември.

Драматичната нотка с тъжната сянка в очите на момчето, с което другите не искат да си играят, се получава много реалистично, особено по време на „срещата” с Брус Банър. Стилът на видеото напомня „The Office” и до преди ден-два го бяха виждали само присъстващите в зала Н на Comic-Con 2016. А по повод темата за „забавните” елементи и опита на Хемсуърт в ролята на Тор да доказва комедийни способности – очакваме да оцените видяното и да споделите в коментарите, или да ни „изпратите гарван” с мнението си по темата.

Част от „операционния” екип не е особено въодушевен от „Първият отмъстител: Войната на героите”, и за разнообразие би се присъединил към „Team Thor”, въпреки дърварските шегички на мускулестия блондин… И ще очакваме развитието на Marvel-сагата с „Thor: Ragnarok” на 3 ноември догодина.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Русата кипра добре се справя в комеди моментите, и в „ловкини на духове“ също беше част /може би единствената/ от свежите моменти.
    И в интервюта съм го го гледал, определно има чувство за хумор и не е сцепеняк

  2. А трейлърът на Rings 2016 ,не ви ли е интересен ,че не го отразявате 🙂

  3. Не се изненадвам – там са ебаси нърдовете, пък и понякога такива видеа се приемат по-добре в по-подходяща атмосфера на гледане. 🙂 Иначе ме кефи като подход и че е в mockumentary-стила на чудесния „What We Do In Тhe Shadows“. Продължавам да съм ужасно надъхан за проекта заради Уайтити.

  4. Комедията в мокюментаритата, според мен е повечко криндж, от колкото ударна доза смях. Имитират някаква рандъм случайност и awkward ситуации и в това им е чара. „What we do in the shadows“ не ме срина от смях, но това не пречи да ми е един от най-любимите филми евър. Същото мога да го кажа и за „Parks and Recreation“. Уайтити е мастър на жанра и спред мен тук се е получило страхотно добре. Да, не се счупваш от смях, но не там е идеята! 🙂 inb4 да бъда обвинен в Марвъл-фенбойщина! 😀

  5. Кристияне, няма да бъдеш обвинен в нищо – напълно те разбирам и ти завиждам, че видеото ти е харесало. 🙂 За всичко ocтанало съм съгласен.

    PS Добре де – кур за „Марвъл“! 😀