Покрай новината, че Джо Карнахан ще пише сценария на „Uncharted”, споменахме как благодарение на серия спекулации и слухове, които така и не доведоха до нищо конкретно, постепенно изгубихме интерес към влачещия се с годиниЛоши момчета 3” (както и защото не се гледат „Лоши момчета”, ако режисьор не е Майкъл Бей). Така тотално пропуснахме последните новини, свързани с него, които бяха предимно с адрес Карнахан, който бе избран за режисьор.

Сега обаче получаваме развитие, малко по-сериозно от нечий туит или пожелателно изказване в токшоу. Exhibitor Relations съобщават, че третото (вероятно разрушително) приключение на Майк Лаури (Уил Смит) и Маркъс Бърнет (Мартин Лорънс) ще бъде озаглавено „Bad Boys For Life”, а премиерата му ще бъде 12 януари 2018 г., а не както първоначално се говореше 2 юни 2017 г.

За тези, които не са фенове на поредицата или пък не помнят много подробности, заглавието на филма идва от репликата „We ride together, we die together. Bad boys for life.” от „Лоши момчета 2”. Липсата на число е в новата традиция на модерните франчайзи, където се избягва номерация за сметка на някакви… и ние не знаем какви точно, може би „разширения” от рода на „A Good Day to Die Hard”, „Първият отмъстител: Войната на героите” и подобни.

Що се касае до новата премиерна дата, дано смяната да е защото им трябва повече време да доизкусурят филма по всички параграфи, а не защото никой няма вяра в него и го захвърлят през януари, където едно време дебютираха безперспективните проекти. Тепърва ще видим как ще се развият нещата, но на този етап не сме никак ентусиазирани и включванията ни ще са по-скоро по задължение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 Comments

  1. Аз даже харесвам „Лоши момчета 2“ повече от „Лоши момчета“.

  2. Имах предвид, че харесвам Лоши момчета като цяло. И двете части. 🙂 Втората е доста по-богата и динамична. Дано продължат в същия дух. Смит беше супер в Суисайд скуад.

  3. Meне в последните години ужасно ме дразни тоя тип, но дано се посъвземе 🙂

  4. Поне с този филм има развитие,докато с ,,Ченгето от Бевърли Хилс4″ НЯМА 🙂

    1. Ебаго , аз си спомням ,че Mърфи не е харесал сценария

    2. Последната новина е от юни и според нея Адил Ел Арби и Билал Фалах ще режисират филма. Аз съм скептичен… поне до появата на първи трейлър.

    3. Еди Мърфи е скръб. Тотална и безгранична. Поредицата безсмислени, тъпи, просташки, дебилни, скопени и несмешни комедии до сега трябваше да са му издействали вечен БАН в Холивуд. Човекът който все още си мисли, че да играе 10 роли в една лента е много куул и вери фъни е трябвало да се роди някъде в мезозоя….

  5. Не харесвам нито една от сериите на „Лоши момчета“, а Мартин Лоурънс ме кара да скърцам със зъби всеки път като му зърна недъгавата физиономия :/