Да не напише човек новина за две публикувани снимки от предстоящия „Arrival” на Дени Вилньов и то след няколко часа ще вземе да излезе трейлър. Няма да мрънкаме за неволите на клетата ни професия, а веднага ви припомняме за какво иде реч.

Първоначално проектът се казваше „The Story Of Your Life” – каквото е заглавието на наградения през 1998 г. с „Небюла” разказ от Тед Чианг, по който е базиран филмът. Историята на „Arrival” се върти около специалистката по лингвистика д-р Луис Банкс (Ейми Адамс), наета от армията за комуникация с извънземен екипаж, като целта й е да разбере защо пришълците са решили да дойдат на Земята. По време на разговора тя получава видения, които дават обяснение за причината за визитата. Ренър влиза в ролята на Иън Донъли – физик, който помага на Луис.

Вижте първия трейлър:

Хоули-шмакароули! Ако това е филмът, който правиш, докато работиш по „Блейд Рънър 2”… Ей така, между другото пускаш един от най-добрите тийзъри тази година, не знаем какво да кажем. Изключително сме ентусиазирани. Филмите с извънземни нашествия са ни страст и нямаме търпение да видим с какво Вилньов ще допринесе към жанра, достигнал своя пълен потенциал при Стивън Спилбърг.

Ето какво сподели Ейми Адамс пред USA Today:

Това не е комиксова или съвсем нова вселена. Това се случва в нашия свят днес, какъвто го познаваме. Нямаше нужда да си представям че съм някъде, където съществуват супергерои, което също е забавно, но сега ми беше по-лесно да установя персонажа в действителността.

Режисьор на „Arrival” е Дени Вилньов, а в ролите ще видим Ейми Адамс, Джеръми Ренър, Форест Уитакър, Майкъл Стълбарг, Марк О’Брайън и др.

Премиерата е 11 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 Comments

  1. „Близки срещи от трети вид“ среща „Контакт“ и „Забвение“.
    ……. Защо Луис Лейн ми е толкова противна лелка???

    1. Ако ще играем на асоциации, аз се включвам със „Сфера“ 🙂

    2. Bceки път като се сетя колко тъп филм направиха от „Сфера“, която е може би най-добрият Крайтън, ме хваща зверски яд.

  2. Aдамс е ужасна, а сега се юрвам към Яху да диря как и къде мога да изгледам проклетия трейлър 🙂

    1. Тук не ти го пуска, щото е „ембед“нато от Тубата ли? 😀

    2. у Германско имаш проблеми с тубету ли?

    3. У Китай съм, тука кво ли не е забранено 🙂

    4. Гледай да не те налази някоя китайка,която владее кунг фу 🙂

  3. Добре, добре! Ейми Адамс го играе човек, ама за мен тя е извънземната! 😉

  4. Готино е, безспорно. Само да не се разсее от „Блейд Рънър 2“ 🙂 че тогава ще има недоволни. Макар, че може да се получи като 1993 г. при Спилбърг 😉

  5. Изглежда добре.След Enemy на Вилньов ще гледам всеки негов следващ филм а пък ако е sci-fi като Аrrival & Blade runner ….✌?️