Все още очакваме с огромно нетърпение следващия трейлър на „Rogue One: История от Междузвездни войни”, показван вече пред панелистите на Star Wars Celebration в Лондон, а междувременно, попадне ли ни пореден видео откъс от вселената на Star Wars, притаяваме дъх с нетърпение. В кратичкия, попълнен с надписи ТВ тийзър не открихме нови кадри, но срещата с героите на Фелисити Джоунс и Форест Уитакър си е като леко пощипване – не че има опасност да забравим как има още четири месеца и половина до декември…

Rogue One: История от Междузвездни войни” безспорно е един от най-чаканите филми на 2016 година, не само заради директната spin-off връзка с легендарния епос, но и заради „необходимостта” от презаснемане (с малко помощ) на част от епизодите по настояване на  Disney – ние продължаваме упорито да се надяваме да видим филм, който е максимално близо до първоначалния вариант на Гарет Едуардс!

Ролите в „Rogue One: История от Междузвездни войни” („Rogue One: A Star Wars Story”) са разпределени между Фелисити Джоунс, Диего Луна, Форест Уитакър, Бен Менделсон, Риз Ахмед, Мадс Микелсен, Дони Йен, Джан Уен и Алън Тудик.

Премиерата е насрочена за 16-ти декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Имам големи надежди за този филм, въпреки всичките му проблеми, преснимания „and shit“!

  2. Иска ми се да видя една по-военнизирана SW вселена. Просто е смешно на фона на гиганстките пропорции на сагата, вонният елемент да е толкова пародиен. От пословичната точност на трупърите, униформите като на медицински сестри, които не предпазват дори от 1 изстрел, през комичните андроидни армии, до онова нелепо наземно сражение в EP 01.

    В една поостаряла игра: Star Wars Republic Commando, нещата бяха много напипани.

    https://www.youtube.com/watch?v=rsH8LAb-5qQ