Запознайте се с Люсил!
Запознайте се с Люсил!

Първият трейлър на седмото издание на зомби драмата „The Walking Dead“ ни допадна, въпреки че прекалено очевидно се опитваше да скрие смъртта на един от ключовите персонажи в сериала. Скоро след това се появиха и нови снимки от телевизионната продукция, които също не бяха особено красноречиви относно съдбата на изстрадалите герои, предвождани от шерифа Рик Граймс в апокалиптична Америка. Сега пък имаме възможност да видим първи откъс от предстоящия сезон, който съдържа потенциален спойлер, така че го гледайте на собствена отговорност:

https://www.youtube.com/watch?v=zr8lFpIZBf8

Ако съдим по видяното, Дарил Диксън е в беда – може би именно той е станал жертва на ударите с бухалка, които видяхме през април (без обаче да узнаем върху кого са нанесени). Другият вариант е просто любимият на милиони зрители персонаж да лежи в някоя килия, докато якето и моторът му се ползват от поредното гадно копеле, което рано или късно ще си получи заслуженото.

Ще узнаем сравнително скоро – следващата порция от „Живите мъртви“ ще съдържа 16 епизода, а първият от тях ще видим на 23-ти октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Клипа не може да се гледа
    „В този видеоклип има съдържание от партньора AMC Networks, който е го блокирал за показване във вашата държава по силата на авторското право.“

  2. Oф, тва с тия забрани за гледане в определени региони е малоумно.