„Do you know where you are?“
„Do you know where you are?“

Напоследък името на Майкъл Крайтън сякаш търпи някакво възраждане. Силно се надяваме плановете за екранизация по бестселъра „Микро да не бъдат изоставени, догодина пък иде нов негов роман, който би трябвало да бъде адаптиран под тройната юрисдикция на Nat Geo, Sony Pictures TV и Amblin TV. Преди всичко това обаче – още тази есен – ще стартира телевизионен римейк на неговия филм „Westworld“. Последно видяхме пореден страхотен трейлър, който допълнително нажежи и без това сериозните ни очаквания, а сега ви предлагаме да разгледате богата колекция снимки от продукцията на HBO, в края на които поместваме и (нещо като) плакат:

westworld-image-ed-harris westworld-image-anthony-hopkins westworld-ricardo-santoro westworld-jimmi-simpson westworld-image-jeffrey-wright westworld-image-thandie-newton

westworld-image-james-marsdenwestworld-anthony-hopkins-jeffrey-wright westworld-angela-sarafyan westworld-shannon-woodward-sidse-babett-knudsen westworld-sidse-babett-knudsen-image westworld-simon-quarterman westworld-image-thandie-newton-ricardo-santoro westworld-ben-barnes westworld-image-evan-rachel-wood westworld-poster-hbo

Сигурно скоро ще има нови включвания по темата – до дебюта на „Westworld“ не остана кой знае колко и вероятно в синхрон с приключването на лятото ще бъдем бомбардирани с всякакви маркетингови материали, свързани с научнофантастичния трилъров уестърн. Надеждите ни са за истинско събитие и ни се иска да вярваме, че проблемите, от които заглавието страдаше в процеса на направата му, няма да се отразят негативно на крайния резултат. Ще узнаем в близко бъдеще, така или иначе.

Джонатан Нолан
Джонатан Нолан

Първият епизод на „Westworld“ е кръстен „The Original“ и ще дебютира на 2-ри октомври. Негов режисьор е Джонатан Нолан, който в сътрудничество със съпругата си Лиза Джой ще бъде основната движеща сила на целия сезон. В сериала участват Антъни Хопкинс, Ед Харис, Еван Рейчъл Уд, Джефри Райт, Джеймс Марсдън, Родриго Санторо, Танди Нютън, Бен Барнс, Шанън Уудуард, Клифтън Колинс-син., Теса Томпсън, Джими Симпсън и др., a изпълнителни продуценти са Дж. Дж. Ейбрамс и Брайън Бърк.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Нали, нали 🙂 Само дано не се прещипем от толкова хайп… и дано накрая си окаже, че си е струвало.