Точно в този случай на „повече от същото”, отговорът ни е „Yes, please!”. Абсолютно честно си даваме сметка, че ако на сценарно-режисьорската позиция имаше нечие друго име, надали щяхме да проявяваме нетърпение, но… в случая „War On Everyoneе подписан от Джон Майкъл Макдона. Споделяли сме в новините по темата, колко харесваме филмите му, и въобще – творчеството на фамилия Макдона, затова няма да пропуснем да споделим още един категоричен британски трейлър.

Противоположно на рутинната традиция във всеки следващ трейлър на нов филм да се откриват минимални разлики, тук пъзелчето е пре-подредено с апломб и няколко бъбриви детайли, характерни за циничното чувство за хумор на Макдона.

Kупонът, който си спретват ужасно корумпираните, безотговорно брутални ченгета на Александър Скарсгард и Майкъл Пеня, ви изглежда прекомерно шантав? A нима сте очаквали друго от Макдона? Скрупули, задръжки и очаквани клишета – с тях могат да се занимават режисьорите на филми за готини полицаи, които въдворяват справедливост (по дифолт), но на тези двамата просто… не им отиват. Между другото, Скарсгард и Пеня изглеждат така, сякаш са се кефили жестоко на работата си по „War On Everyone”, но за подобни факти не може да се съди по трейлъри.

Кой знае – при положение, че премиерата на филма е била през февруари в програмата на Берлинале, може пък и да получим някакъв (хипотетичен) шанс за среща с него на голям екран? В тази връзка споделяме (любопитна) подробност – филмът тръгва в широко разпространение на 7 октомври във Великобритания и Ирландия, ден преди това – в Русия, но за момента (все още) не фигурира официална премиерна дата за Щатите.

war-on-everyone-skarsgard-pena-600x401 war-on-everyone-pena-skarsgard-600x400 war-on-everyone-alexander-skarsgard-michael-pena war_on_everyone_ver2_xlg

Нейде в Албакърки корумпираните, мръсни ченгета Тери и Боб са решили да изнудват и опандизват всеки престъпник, който е имал нещастието да пресече пътя им. Нещата придобиват доста зловещ оттенък, когато двамата се юрват да стресират и заплашват някой, който е дори по-опасен от самите тях. Дали наистина е така?

War On Everyone” е филм на Джон Майкъл Макдона, главните роли са поверени на Александър Скарсгард и Майкъл Пеня, а в актьорския екип участват още Тио Джеймс, Теса Томпсън, Малкълм Барет, Кейлъб Ландри Джоунс, Пол Райзър, Стефани Сигман, Дейвид Уилмът.

И можете да бъдете сигурни, че ако имаме шанс за голям екран – първи си купуваме билети. За целия „операционен” екип.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *