Работата по продължението на „Пазители на галактиката” тече усилено, като на тазгодишния Comic-con за публиката бяха представени кадри от предстоящия филм, включващи все още неразкрития герой на Силвестър Сталоун. Въпросите около продукцията не са един или два, но изненадващо се разбра, че Кърт Ръсел ще влезе в ролята на Живата планета Его – бащата на Питър Куил (Крис Прат). По повода Джеймс Гън  сподели, че предпочита подобни новини да дойдат директно от него, а не феновете да разчитат на съмнителни и нехигиенични сайтове. Адмирираме!

Вселената на Марвел се разраства все повече, като скоро стана ясно, че в „Avengers: Infinity War“ (2018) Пазителите и Отмъстителите ще обединят сили, а според Джеймс Гън в продължението на Пазителите няма да има камъни на вечността (което за нас е нещо положително, тъй като не сме от най-големите фенове на лилавия гигант Танос). С удоволствие бихме гледали по-личен филм, посветен на отбора и историята на Питър Куил.

Уточнения по линията с Танос очакваме в тазгодишния „Доктор Стрейндж” или догодина в „Thor: Ragnarok”. Припомняме ви и за съществуването на анимационния сериал за Пазителите, който все още не сме гледали (пишете коментар, ако имате впечатления) и се  отправяме към основния фокус на текущата новина, е именно, че вчера от Empire споделиха първата концептуална рисунка от предстоящия филм. Ето я и нея:

guardians-of-the-galaxy-2-concept-art-monster

Виждаме отбора в действие, като чудовището, срещу което се бият е определено от Джеймс Гън като Абилиск, който напомня на симпатична версия на „Нещото” от класиката на Джон Карпентър. Харесва ни, че виждаме подрастващата версия на Грут (Вин Дизел), както и останалите съотборници – Гамора (Зоуи Салдана), Дракс Унищожителя (Дейв Батиста) и Ракетата (Брадли Купър). Харесваме първия филм и нямаме търпение да ги видим отново в действие.

Предлагаме ви и един малко по подробен синопсис:

На фона на звуците от Awesome Mixtape #2, „Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2” проследява приключенията на отбора, който достига до краищата на космоса. Пазителите трябва да се бият, за да задържат новоформиралото си семейство и да разкрият тайните около идентичността на бащата на Питър Куил. Стари врагове стават нови съюзници и любими герои от комиксите се притичват на помощ на героите, докато филмовата вселена на Марвел продължава да се разширява.

Премиерата на „Пазители на галактиката 2” („Guardians Of The Galaxy Vol. 2”) е предвидена за 5 май 2017.

guardians-of-the-galaxy-james-gunn

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

    1. Оф, съвсем забравих за заглавната снимка. Ама ние сме виновни, че не сме сложили caption, де. Това са Мантис и Небула. 🙂