Мускули, маса, тестостерон...
Мускули, маса, тестостерон…

Старата слава на екшъни с бойни изкуства едва ли някога ще се завърне, но това не пречи спорадично да се правят опити във въпросната посока – къде неуспешно, къде направо плачевно. Такъв е случаят и с „Kickboxer: Vengeance“, който садистично ще гъделичка с юмруци, потопени в смола и натрошено стъкло, сантименталната част от киноманите, които през 80-те и 90-те години на миналия век си умираха да гледат заглавия от сходен тип. В процеса умираха и бая мозъчни клетки, но поне беше забавно… доколкото помним.

Наскоро ви показахме трейлъра на филма, а сега ще ви съкрушим и с пореден постер – този път малко по-малко ужасен от предишните, които се появиха, но това не казва много:

kickboxer-vengeance_theatrical_hic

Режисьор на „Kickboxer: Vengeance” е Джон Стокуел („Crazy/Beautiful”), а в ролите са Алън Моузи, Жан-Клод Ван Дам, Дейв Батиста, Джина Карано, Дарън Шавали, Джордж Сен Пиер, Сара Малакул Лейн, Сам Медина, Джоузеф Валтелини и др.

Премиерата е насрочена не за 19 август, както по-рано бяхме обявили, а за 2-ри септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Съмняваме да е по-добър от оригинала,който е култов във жанра.Кървав спорт е правен по-действителен случай ,но едва ли ще има римейк скоро 🙂