„Let Me Make You A Martyr“
„Let Me Make You A Martyr“

Let Me Make You A Martyr“ е от онези малки, независими и лишени от сериозна арт претенция филми, които се озовават по разни периферни, строго некомерсиални фестивали и след това – поради естеството на естетиката и съдържанието си – се обричат на скромен, но достоен култов статус. Информация за тази трилърова драма едва ли ще намерите из друг български сайт, обаче това не пречи ние инатливо да я отразяваме от самото начало, та до днес, въпреки че нито се очаква широко разпространение за проекта, нито се знае кога ще се появи на видео пазара. Ние все пак си го чакаме и не съвсем тайно се надяваме възможно най-скоро да се доберем до него… някак си.

Премиерата на „Let Me Make You A Martyr“ се състоя преди дни по време на Fantasia Fest и отзивите са предимно положителни – сравняват крайния резултат с ранния Винсънт Гало и хвалят актьорските изпълнения. За да се убедите това дали и доколко е вярно, можете да изгледате два откъса, които на нас лично ни допаднаха и допълнително събудиха апетита ни към мрачното и сурово криминале – първият го оставяме като линк, а ето го и вторият:

Намерихме и нов, нелош постер:

постер

Режисьори и сценаристи на „Let Me Make You A Martyr“ са Кори Асраф и Джо Суоб, а в ролите са Сам Куартин, Мерилин Менсън, Марк Буун-Мл., Нико Никотера, Майкъл Потс, Джейк Силбърман, Ребека Кенеди и Гор Адамс.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. След като мернах няколко пресни ревюта, съвсем ми се пригледа 🙂