Netflix продължават да действат в посока качествено кино – една алтруистична и оптимално постижима цел би била колкото се може повече хора да видят филми, които си струва да бъдат показани, но това по една или друга причина не се случва на голям екран. Незабавно след дебютирането на „Tallulah” през януари в програмата на Сънданс, Netflix се сдобиват с правата на дебютния филм, написан и режисиран от Шан Хедър („Orange is the New Black”). Важен фактор за успешното представяне на филма са актрисите в главните роли (филмът е реализиран почти изцяло от дамски екип, зад камерата е Паула Хуидобро) – любимите ни Елън Пейдж и Алисън Джани.

Tallulah” разказва историята на младата непрокопсаничка Лу (Пейдж), която живее където свари и е толкова привързана към своята независимост, че не си дава сметка как понякога това застрашава собственото ѝ съществуване. В един момент на Лу ѝ се предоставя възможност да „спаси” бебе от незаинтересованата му истерична майка, но в незнанието си как да се справи със ситуацията, тя се обръща за помощ към единствения сериозен възрастен, когото познава – Марго (Джани), като я кара да повярва, че това е внучето ѝ.

В актьорския екип на филма участват още Тами Бланчард („Вдън горите”, „Кешбол”), Закари Куинто („Стар Трек”, „Момичета”), Джон Бенджамин Хики („Добрата съпруга”, „Манхатън”) и Узо Адуба („Orange is the New Black”, „The Wiz Live!”).

Tallulah” ще дебютира на 29 юли във всички тееритории, в които Netflix е на разположение на зрителите. Обадете впечатления, ако ви попадне!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *