Фарго” е един от любимите ни „нови” сериали (всеки един елемент от продукцията е на изключително високо ниво) и сме свръх нетърпеливи по отношение на насрочения чак за 2017-та трети сезон. Може би знаете, че създателят на поредицата Ноа Хаули има нерегулярен подход към графика на отделните сезони, което ще рече, че между тях може да мине различен период от време – от една година до две, три, че и повече. Идеята е да не се бърза само за да се спазва някаква дата, а да се изпипват нещата подобаващо. Нещо, което напълно подкрепяме, въпреки че така ще ни се налага да чакаме по-дълго, за да се насладим на следващите части от историята.

До този момент информацията за предстоящия трети сезон е доста скромна. Всъщност единственото, което знаем, е свързано с обявения преди два месеца кастинг на Юън Макгрегър (което ни прави дори още по-нетърпеливи за новия сезон) и ролята, която той ще изпълнява – тази на братята Емит и Рей Стъси. Емит е олицетворение на американската мечта – красив е, извоювал е сам позицията си в обществото, превърнал се е в могул на недвижимите имоти и е човек, който държи на семейството. Малко по-младият му брат Рей е оплешивяващ шкембелия, чиито най-голям успех е бил в гимназиалните години; в момента той отговаря за пуснатите под гаранция престъпници и обвинява брат си за всички свои неуспехи.

Сега получаваме ново, любопитно развитие. TV Line съобщават, че Кари Куун („Не казвай сбогом”, „Leftovers”) ще се присъедини към екипа на сериала, като влезе в ролята на Глория Бъргъл. Ето малко подробности за нея: Глория е практична жена, която грабва пожарогасителя, когато беконът се подпали и всички останали се паникьосат. Тя е началникът на полицейското управление в Идън Вали и наскоро развела се майка, която се бори да разбере новия свят около себе си, в който човек е по-интимен с телефона си, отколкото с другите хора наоколо.

Един от най-любопитните моменти в новия сезон (поне за нас) е това, че този път действието ще се развива по-близко до наши дни. Чудим се как специфичната атмосфера на първите два сезона (и на оригиналния филм на братя Коен) ще пасне на модерната действителност и дали отново ще има някаква закачка, като тази с „извънземното присъствие” от предишния сезон. На този етап обаче информацията е прекалено откъслечна и няма никакъв смисъл да се опитваме да сглобим някаква картина на това, което ни очаква. Ще почакаме търпеливо следващите развития по отношение на кастинга и разкрития около героите и ще подреждаме „пъзела” постепенно. Междувременно ще се постараем да ви държим в течение с всичко по-интересно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *