Джоел Кинеман и Том Холанд
Рик Флаг учи Спайдър-мен да стреля с пушка

Ако умирате от жега, ето нещо зимно, което да ви разхлади.

TAJJ Media представиха първия трейлър на снежния трилър „Edge of Winter”, разказващ за разведения и току-що освободен от работа Елиът Бейкър, който решава да прекара повече време с двамата си сина Брадли и Кейлъб. Тримата заминават на почивка, която скоро се превръща в кошмар, след като се озовават в изолирана хижа с още двама непознати. Нарастващият страх на Елиът да не загуби попечителство над децата си го довежда до ръба на лудостта и двамата братя скоро осъзнават, че човекът, отговорен за това да ги пази живи и здрави, е най-голямата заплаха за тях.

Режисьор на филма е дебютантът Роб Конъли, а в главните ролите са Джоел Кинеман („Робокоп”), когото предстои да видим като Рандал Флаг в „Отряд самоубийци”, новият Спайдър-мен Том Холанд („Невъзможното”, „Първият отмъстител: Войната на героите”) и Пърси Хайнс Уайт („Нощ в музея: Тайната на гробницата”). Партнират им Рейчъл Лефевр и Шайло Фернандес.

Винаги, когато чуем за филм, в който баща иска да се сближи с двамата си отчуждени сина като ги взима на кратко пътуваме, се сещаме за шедьовъра на Андрей Звягинцев „Завръщане”. Разбира се „Edge of Winter” няма нищо общо с него – от трейлъра е явно, че става дума за стандартно трилърче без особени претенции за някаква психологическа дълбочина, въпреки че усещаме да се промъква известна доза сериозност. Като цяло, струва ни се, че филмът няма да е толкова лош, колкото може да си помисли човек.

плакат

Премиерата на „Edge of Winter” е 12 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *