Fanart by Vegasmike
Кажи „Аааааа“! (fanart by Vegasmike)

Тези дни Entertainment Weekly са под пара! Представиха ни ексклузивни кадри от „Rogue One: История от Междузвездни войни”, от „Тъмната кула”, от „Blade Runner 2” , а сега ни предлагат и първата официална снимка от „Kong: Skull Island”. Припомняме, че филмът на Джордан Воу-Робъртс е втората стъпка (първата беше „Годзила” на Гарет Едуардс, а третата е предстоящият „Годзила 2”) към реализирането на „Godzilla vs. Kong”, в който, както подсказва заглавието, един срещу друг ще се изправят двата най-известни „creature”-а в киното – Кинг Конг и Годзила.

Снимката ни предлага поглед към част от екипа от изследователи (водени от Том Хидълстън в ролята на бившия военен от Британските специални служби, капитан Джеймс Конрад), които навлизат дълбоко в неизследваните територии на неотбелязан на картите остров в Тихия океан и се натъкват на могъщия Кинг Конг. На снимката виждаме и две от другите звезди на филма – Бри Ларсън като военния фотограф Уийвър и Джон Гудман като Ранда. Разбира се, истинската звезда на снимката е гигантският череп (вече сме го виждали да се мярка в това доста интересно видео от снимачната площадка), който загатва, че новият Конг ще бъде огромен.

Kong: Skull Island

Ето какво казва режисьорът Джордан Воу-Робъртс във връзка с размерите на Конг:

Най-интересно ми беше колко голям трябва да е Конг, че когато някой дойде на острова и не вярва в идеята за мита и за чудото – когато живеем в свят на социално и гражданско недоволство, всичко се разпада около нас и технологията и фактите взимат надмощие – колко голямо трябва да е едно същество, че когато застанеш на земята и погледнеш нагоре, единственото, което може да ти мине през главата, е „това е бог”.

За тези, които предпочитат конкретика, ето какво добавя Воу-Робъртс:

Нашият Конг определено е най-големият, който сме виждали на екран, и това се отразява на доста различни неща на острова… Конг на Питър Джаксън беше 25 фута (7,62 метра), този от 1933-та година варира драстично от 25 до 50 фута (между 7,62 и 15,26 метра) – когато е се изкачва на Емпайър Стейт Билдинг е над 50 фута, а Конг от 70-те е някъде между тях.

Колко голям точно ще е новият Конг ще видим в първия трейлър, който, надяваме се, ще се появи съвсем скоро. Лично ние не смятаме, че ще е много по-голям от примата, чиито череп виждаме на снимката. Макар че, за да може да се бие с Годзила от филма на Едуардс, ще трябва да е бая масивен.

Накрая завършваме с кратичкия официален синопсис.

С „Kong: Skull Island” на режисьора Джордан Воу-Робъртс, Warner Bros. Pictures и Legendary Pictures претворяват наново произхода на легендарния Конг в завладяващо оригинално приключение. Във филма разнообразен екип от изследователи са събрани, за да се отправят на опасно пътешествие, дълбоко в неизследваните територии на остров в Тихия океан – колкото красив, толкова и опасен – без да знаят, че пресичат границите на владенията на митичния Конг.

Режисьор на „Kong: Skull Island” е Джордан Воу-Робъртс, а в ролите  ще видим Бри Ларсън, Том Хидълстън, Кори Хоукинс, Джейсън Мичъл, Самюел Л. Джаксън, Джон Гудман, Томас Ман, Тоби Кебъл (като Конг), Джон С. Райли, Джон Ортиз, Том Уилкинсън, Шей Уигам и други.

Премиерата е 10 март 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Toтално не мога да възприема Хидълстън като екшън герой – нелепо изглежда 😀

  2. Обръщал ли си внимание как се носи в задкулисното видео? Наистина изглежда нелепо – все едно са дали пушка на Джон Траволта от „Треска в събота вечер“. 🙂 🙂

    Ениуей, ай донт гив а флайнг фак абаут Хидълстън, искам Конг да маже! Искам да е звяр! Режисьорът каза, че няма отново да е „бюти енд дъ бист“ история, така че имам надежда! 🙂