По трагично стечение на обстоятелствата днес Антон Йелчин се присъедини към групата „27” – Associated Press потвърдиха, че той е загинал след нелеп автомобилен инцидент в дома си в Лос Анджелис.

Той е роден в Ленинград през 1989 г., родителите му емигрират още същата година по политически причини в CAЩ. Майка му и баща му са звезди в руския „Балет върху лед” в продължение на 15 години. Йелчин израства в Калифорния, през 2007 г. започва да учи в Университета на Южна Калифорния. Търсят го за различни роли още от 9-годишен. За първи път привлича вниманието на критиците с ролите си в „Alpha Dog” и „Charlie Bartlett”; превръща се в разпознаваем актьор след участията си в „Star Trek”, „Terminator Salvation ” и римейка на „Fright Night”. За внимание по отношение на избора на роли говори работата му с Джим Джармуш в „Only Lover Left Alive”, включва се в „Burying the Ex” на Джо Данте, в „Like Crazy” на Дрейк Доремус, в „Green Room” на Джеръми Солние…

Публиката ще има възможност да го види отново във филми с негово участие, чиито премиери предстоят – „Rememory”, „We Don’t Belong Here”, а през юли ще си припомним отново неговия герой Чехов в дълго очаквания „Star Trek Beyond”.

R.I.P.

jj-anton

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. По някаква супер извратена случайност даваха първия Star Trek на Ейбрамс събота вечерта по Нова ТВ 🙁

  2. Е как е възможно да умре по такъв начин, какви са тези глупости, това да не е “Final destination“ ….. Ебахти шанса да свършиш премазан от собствения си автомобил .