Тарзан съвсем скоро ще прелети от въображението на сериозния екип на Warner Bros. към екраните в кината по цял свят в „The Legend of Tarzan” на Дейвид Йейтс. Предвид наближаващата премиерна дата е време за нов трейлър – IMAX-ски и напоително разказвателен. Най-увлекателното в него са дейтално представените животни – след като бяхме свидетели на съвършенство в новата поредица „Планетата на маймуните” на 20th Century Fox и „Книга за Джунглата” на Джон Фавро, никой не може да си позволи да направи нещо „обикновено”, особено що се отнася до семейството горили, които са отгледали малкия Тарзан като един от тях…

https://www.youtube.com/watch?v=gSfVDR5hq70

Точно си казахме, че този трейлър сякаш ще се фокусира повече вниманието върху маймуните и отношението им към осиротелия човешки мъник, и пак започнаха баталните сцени… То е ясно, че без тях не може – особено след като става дума за IMAX-представяне. Тарзан мята дълги коси и мокри мускули  в джунглата и определено се чувства там съвсем у дома си – това впечатление е постигнато…

Дейвид Йейтс отдавна се опитва да реализира „The Legend of Tarzan”, и след като Warner Bros. застават зад идеята да се направи гигантски блокбастър, на него само му остава да приложи майсторството си в създаване на мащабни „платна” – каквито бяха например последните филми за Хари Потър. Оставаме си лееека вратичка към скептицизма, защото всичко в историята е прекалено предвидимо, очаквано и до голяма степен „захарно”, обаче – както вече сме споменавали, и дамите, и кавалерите има в какво да оплакнат очи, ако решат да се пренесат за два часа в диво Конго.

tarzan_ver3_xlg tarzan_ver4_xlg tarzan_ver5_xlg tarzan-poster-apeheads

Режисьор на „The Legend of Tarzan” е Дейвид Йейтс. В ролите са Александър Скарсгард, Марго Роби, Кристоф Валц, Самюъл Л. Джаксън, Джимон Хонсу, Уилям Хърт, Каспър Кръмп, Джим Броудбент, Ела Пурнел и други.

Премиерата на филма във всички формати – 2D, 3D и IMAX 3D, е на 1 юли 2016 година.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. първият трейлър ми се стори по-обещаващ. сега изглежда като евтинджос. едва ли ще е близо до нивото на Книга за джунглата, пък уж историята тук е по-интересна.

  2. Oф, и аз съм така. И все пак, ако няма кво да правя, бих го гледал.

  3. Toва вече го коментирахме под първия трейлър на филма, ако не бъркам 🙂