След като почти десет години беше Лукас в доста популярния сериал „One Tree Hill”, а след това остана да се движи „по периферията” с участия в телевизионни продукции и не много големи филми, сега Чад Майкъл Мъри се опитва да „гледа мръсно” в дебютния филм на Дж. Т. МолнърOutlaws and Angels”. И докато той изглежда престорено зъл (въпреки специалния зловещ белег на бузата), щерката на Клинт Истууд – Франческа се справя доста добре с огнестрелните оръжия. Ако ще се случи да ни попадне този филм в полезрението – ще полюбопитстваме, и то най-вече заради нея!

В „Outlaws and Angels” банда разбойници нахлуват в дома на едно семейство и получават повече от онова, което са си пожелали – една от девойките е прелъстена и решава да се присъедини към бандитите. Следват престрелки, отмъщения за предишни конфликти и всички очаквани екстри, които се полагат на сюжет от едновремешния Запад.

Уестърн-жанрът вероятно изживява ренесанс – сещаме се поне за няколко проекта и филми, които сме обсъждали в последните няколко години. Филмът на Молнър дебютира в Сънданс през януари и въпреки че не възбуди голям интерес сред спецовете, новият му трейлър ни изглежда интересен и обещава подобаващо натуралистично кинозрелище. Определено ще се разочароваме, ако поради съображения за коректност към публиката го „почистят” от кръв и пръснати черепи…

Освен споменатите Чад Майкъл Мъри и Франческа Истууд, във филма се подвизава още и винаги точния, прецизен Люк Уилсън; участват още Мадисен Бийти, Бен Броудър, Тери Поло и др.

Outlaws and Angels” ще се появи в ограничено киноразпространение и в системата на VOD на 15 юли 2016.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *