Вече видяхме първия трейлър на „Джак Ричър: Не се връщай” на Едуард Зуик с Том Круз, но той беше представен от Entertainment Tonight, които (по традиция) го бяха развалили, накъсвайки го с включване от студиото, коментари зад кадър и интервюта. Сега, седмица по-късно, Paramount разпространиха официална „proper” версия на същия трейлър, която реално не показва нищо различно, но е далеч по-ангажираща.

Припомняме, че „Джак Ричър: Не се връщай” е продължение на „Джак Ричър”, който беше първата екранизация по изключително популярната серия романи на Лий Чайлд, посветени на бившия военен полицай Джак Ричър, понастоящем живеещ извън системата скиталец, често оказващ се в центъра на заплетени криминални случаи. В какво конкретно се забърква този път може да видите тук:

Ще се повторим като кажем, че „Не се връщай” изглежда напълно в стила на първия филм и неговите почитатели би трябвало да останат доволни. Тези обаче, които искат да видят нещо по-различно, вероятно ще останат разочаровани. Все пак ще изчакаме някой удължен трейлър – току-виж сме се изненадали.

Джак Ричър: Не се връщай” е създаден по 18-тия роман от поредицата на Лий Чайлд „Не се връщай”, в който Ричър се завръща в старата си военна база във Вирджиния, за да се срещне с новия командващ офицер майор Сюзан Търнър. Когато пристига обаче, открива, че тя е арестувана по скалъпени обвинения в шпионаж.

Режисьор на „Джак Ричър: Не се връщай” („Jack Reacher: Never Go Back”) е Едуард Зуик („Последният самурай”), който е съсценарист с Маршал Херсковиц и Ричард Уенк. В ролите са Том Круз, Коби Смълдърс, Робърт Непър, Даника Ярош, Олдис Ходж, Патрик Хюсингър, Холт МакКалъни, Тери Уибъл и др.

Премиерата е 21 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *