В момента Том Харди вероятно се крие в някой окоп на снимачната площадка на „Dunkirk” (отново под вещото ръководство на Кристофър Нолан), но следващият му проект няма да е комедия на Бахамите, а поредно завръщане към бойното поле. Deadline съобщава, че актьорът ще се снима в биографичен филм, посветен на изключителния британски фотограф Дон МаКълин, прекарал живота си в отразяване на военни конфликти по целия свят.

Филмът все още няма режисьор или заглавие, но Грегъри Бърк (с ценен опит от „’71”) ще адаптира автобиографията на МакКълин „Unreasonable Behaviour”. Книгата описва детството на военния кореспондент, прекарано в бедност в краен квартал на Лондон по времето на Втората световна война, и продължава с работата му за Sunday Times. От 1960 до 1980 МакКълин посещава многократно Виетнам, Камбоджа и Уганда, отразявайки опустошителните последици от войната за тези, които участват в сраженията, и тези, които против волята си се оказват замесени в нея.

За Харди проектът се нарежда сред останалите, които се „пекат” в момента. Скоро видяхме трейлър на предстоящия мини-сериал „Taboo”, който ще тръгне по кината догодина, а все още има шанс да видим  и адаптацията по „Splinter Cell”, около която се шуми от пет години. Харесваме Харди, макар че не сме сред най-върлите му фенове и не бихме премълчали, ако някъде ни подразни. Намираме го за интересен и способен актьор и продължаваме да следим какво се случва около него. Особено след „Лудия Макс

Ако все пак не сте чували за МакКълин, предлагаме ви това видео, в което фотографът говори за работата си:

https://www.youtube.com/watch?v=OVZe4rQKcls

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *