Може и да ви се стори странно, но „Джейсън Борн” е сред най-очакваните от нас големи холивудски филми за годината. Страшно харесваме първите три части от поредицата и сме изключително щастливи, че след неуспеха на без-Борновия „spin-off” „Наследството на Борн” на Тони Гилрой и Джереми Ренър, Мат Деймън и Пол Грийнграс се завръщат начело, за да оправят положението (надяваме се). Също така, останахме доста доволни от видяното в Super Bowl тийзъра и в първия пълен трейлър.

Точно заради това ни очакване, обръщаме внимание и на един скромен ъпдейт, включващ нов 30-секунден телевизионен спот  и едно кратко (вече поостаряло) задкулисно видео, които затвърждават доброто ни впечатление от споменатите по-горе реклами.

ТВ спот

https://www.youtube.com/watch?v=ApNnmNNvW8o

Зад кулисите

Определено сме надъхани и нетърпеливи да видим още някой пълен трейлър, както и самия филм, разбира се. Какво е отношението ни към „Джейсън Борн”, както и всякакви подробности за проекта, може да откриете в новините ни до момента.

А сега може да видите две нови снимки.

jason-bourne-alicia-vikander-tommy-lee-jones jason-bourne-matt-damon Jason-Bourne-matt-damon-1

Режисьор на „Джейсън Борн” („Jason Bourne”) е Пол Грийнграс, който е и сценарист наравно с Мат Деймън и Кристофър Роуз. Продуценти са Франк Маршал, Грег Гудман, Бен Снит, както и Грийнграс и Деймън. В ролите са Мат Деймън, Венсан Касел, Томи Лий Джоунс, Алисия Викандер, Джулия Стайлс, Риз Ахмед, Неве Гачев и други.

Премиерата е предвидена за 29 юли 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Време е за женски рибуут, Мелиса Макарти ми се струва правилният избор за Борнеса