The Deathtroopers approaching
The Deathtroopers approaching

За радост на всички фенове, рекламните и информационни ъпдейти около „Rogue One: История от Междузвездни войни” на Гарет Едуардс продължават с пълна сила. След като потвърдиха завръщането на Дарт Вейдър и представиха един куп нови кадри и информация за главните герои във филма, EW стоварват нова порция снимки, които според нас чисто визуално носят военния дух, за който говореха създателите на филма и който се надяваме да видим във финалната версия, дори и след обявеното сериозно преснимане, което трябва да нанесе известни промени в тона.

И като казахме промени, преди да преминем към снимките, трябва да отбележим информацията, че е възможно емблематичните, плъзгащи се начални надписи, с които започва всеки един филм от „Star Wars” сагата до момента, да не присъстват (поне не и в оригиналния си вариант) в „Rogue One”. Ето какво споделя продуцентката на филма и директор на Lucasfilm Катлийн Кенеди, която отговаря на въпроса дали ще видим познатия ни „крол”:

Говорим за това непрекъснато. В средата на обсъжданията сме дори и сега, така че не мога да кажа окончателно какво ще правим… Пълзящите надписи и някои от тези елементи са толкова специфични за филмите от сагата, че имаме доста обсъждания кое ще дефинира [самостоятелните] Star Wars истории и ще ги разграничи от сага-филмите.

Иска ни се това, което различава самостоятелните филми от останалата поредицата, да е строго индивидуалният подход на режисьорите и различният тон, който те създават, а не някакви надписи. На кой му пука, че надписите са различни, ако всичко останало е в един калъп? При всички случаи, ние предпочитаме надписите да се запазят.

Ето снимките.

00034434500 949600202a6009496002022564400000344938756500 949600202c64400 09s88f22564400

За финал, като една лека добавка „за вкус”, ви предлагаме два задкулисни кадъра от  „Междузвездни войни: Епизод VIII”, разпространени лично от режисьора Райън Джонсън (който не за първи път представя подобни). Не са особено вълнуващи, затова не им отделяме специално внимание и новина, но все пак са някакъв тийзър и феновете може да им се зарадват.

Rian Johnson: In the home stretch.
Rian Johnson: In the home stretch.
Rian Johnson: Just got our first piece of embroidered swag. Seriously feels like NOW we're a real movie.
Rian Johnson: Just got our first piece of embroidered swag. Seriously feels like NOW we’re a real movie.

Премиерата на „Rogue One: История от Междузвездни войни” е 16 декември 2016, а на „Междузвездни войни: Епизод VIII” е 15 декември 2017. Повече подробности и за двата филма може да прочетете в новините ни, посветени на цялата сага „Star Wars”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments