original

На връх дебюта на удължената версия на „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта”, отзивите за която са повсеместно положителни (ако вие сте я гледали вече ще се радваме да чуем и вашето мнение), Warner Bros. представиха нов концептуален поглед към снимащия се в момента „Justice League” на Зак Снайдър.

Концептуалният кадър е доста по-качествен от този, който бе разпространен по време на събитието „DC Films Presents: The Dawn of the Justice League” от преди половин година и ни дава доста по-ясна представа за костюмите на Супермен (Хенри Кавил), Батман (Бен Афлек), Жената чудо (Гал Гадот), Киборг (Рей Фишър), Аквамен (Джейсън Момоа), Светкавицата (Езра Милър).

Justice League

Дали точно това ще са костюмите на героите, които в крайна сметка ще видим на екран не е съвсем ясно, но все пак може да придобиете някаква представа за разликите, като сравнение горите на Аквамен и Жената чудо с тези от най-новите (не съвсем официални) кадри от снимачната площадка.

NEy8lAUNAgQZCD_1_b CmAMlK_WYAAVygzCmAMlJDXEAAi34SCmAMlJEXEAAxEoOCmAM1luWgAAXuffCmAMlJAWQAAQmKC

CmAnE97UgAARnXb CmAY5YKVEAAxdP-

Продължаваме с официалната информацията, че Ханс Цимер няма да се завърне като композитор на „Justice League”, а с тази задача изцяло ще се нагърби партньорът му от „Батман срещу СуперменТом „Junkie XL” Холкенборг („Лудия Макс: Пътят на яростта”, „Дедпул”).

Накрая завършваме с едно от многото положителни ревюта на удължената версия на „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта”, като преди това ви предлагаме да се вкарате в със страхотните първи десет минути  на филма.

https://www.youtube.com/watch?v=wN9g7RzTHr4

Режисьор на „Justice League” е Зак Снайдър, а сценарият е на Крис Терио („Арго”). В ролите са Хенри Кавил (Супермен), Бен Афлек (Батман), Гал Гадот (Жената чудо), Рей Фишър (Киборг), Джейсън Момоа (Аквамен), Езра Милър (Светкавицата), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Амбър Хърд (Мера), Уилям Дефо (Нуидис Вулко), Дж. К. Симънс (комисар Гордън) и други.

Премиерата е насрочена за 17 ноември 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. За BvS
    Харесах версията, която пуснаха по кината, но Ultimate Edition-а е друго животно. Случая в Африка се оказа доста важен за филма. Почти всики сцени са удължени и като цяло „течат“ по-свободно. Няма го рязкото прескачане от една сцена на друга – сега е много по естествено преливането им. Виждаме Лекс на какво е способен, само и само да си покрие следите. Надявам се, че това не е спойлер, но репликата на Сенатор Финч – „Because today is a day for truth.“ придобива съвсем друг смисъл. Хубаво беше да видим сцени, които аз лично знаех, че са заснети, но липсваха тотално от филма. Като цяло ако не ви е харесал „мрачния тон“, едва ли много ще си промените мнението. Ако проблема ви е бил със самата обработка на филма, прибързаната смяна на сцените – то тази версия е за вас. Това е филма на Зак Снайдер.

    1. След противоречията около този филм, а и като гледам каква история има Снайдер с бруталните различия между директорските и театралните версии на адаптациите си все повече си мисля, че не е проблема в него и способностите му на снимачната площадка, а във тези над него, които „колят и бесят“. След като Снайдер очевадно може да режисира добре филмите си и удължените версии го доказват (ако разбира се ти допада неконвенционалния му и различен стил), то явно нещо в шефовете в УБ сериозно куца като дойде времето да се реже за театралната версия и най-вероятно се стига до извиване на ръцете на редакторите. С тоя тип деспотско поведение няма да го докарат до никъде и ако така мислят да дирижират и DC Films проблемите ще се задълбочат до степен на катастрофални бокс офиси.

  2. Разширената версия на BvS e зверски кеф и обективно наистина добър филм. Силно препоръчвам.