Warcraft: Началото

Играта приключи. Благодарим на всички за участието!

Награда спечели:

Светослав Младенов

Честито! Представител на Форум Филм България ще се свърже с него с подробности как да получи наградата.

–––––––––-

Този петък е дългоочакваната премиера на „Warcraft: Началото” – подготвяната от Дънкан Джоунс свръх-амбициозна игрална адаптация на изключително популярната серия от игри на Blizzard Entertainment „Warcraft“, в която хора и орки, предвождани от своите най-смели и силни герои, влизат в епичен сблъсък, който ще реши съдбата на семействата, народите и земите им.

Благодарение на Форум Филм България, един от нашите читатели ще има шанс да гледа „Warcraft: Началото” няколко дни по-рано, като спечели покана за двама за специалната гала премиера на филма, която ще се състои вечерта на 8-ми юни (сряда).

За да участвате в томболата, която ще определи победителя, трябва да отговорите правилно на следния въпрос:

Как се казва пълнометражният дебют на Дънкан Джоунс в киното?

-Moon

Character Online posters - Warcraft (Durotan) April 2016

Не пропускайте „Warcraft: Началото” само в кината от 10 юни 2016 на 3D и IMAX 3D.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 Comments

  1. Тц, неща щото съм го гледал вече. Не ми е интересен вече… :)… Найденов

 1. UZUMAKI , вярваш ли ,че„Warcraft“ в Китай ще направи по-голям Бокс офис от Америка

 2. Леле ужас и не се чудете защо това недоносче филмово ще се провали-Guardian: „Играта World of Warcraft имаше 12 милиона играчи в пика на популярността си и всеки от тях трябва да отиде да гледа филма с цялото си семейство, за да се сдобие той с продължение“.
  Филма е пълен провал. За жалост, и който дръзне да го сравнява с великия на Джаксън LOTR просто е профан.
  Идете го гледайте и се убедете сами – тълна гавра с играта и атмосферата в нея. От Blizzard са направили 1000 пъти по-одобри интрота-видеа в играта си от това и то за толкова по-малко кинти.

  1. Тези ревюта, които излязоха са доста смешни…не знам ти къде видя гаврата, но на мен ужасно ми харесаха малките детайли, имената, местата, просто все едно си вкъщи. Самият факт, че цитираш някой, който отъждестява Warcraft с World of Warcraft говори само по себе си 🙂 . Само не знам защо вместо да си кажеш собственото мнение използваш мнението на критик от Guardian? Неговото мнение повече ли тежи? 🙂

  2. Тоя тупан копира ревюта и мнения от където му падне, пейства ги тук и даже накрая им слага собствена оценка. Пълен аматьор е.

  3. @
   Annatar вече съм го казал и то с цяло ревю, което може пък да ти е интересно моето лично мнение. На линка на аватара ми можеш да го прочетеш.

 3. Игнорирам селяка над мен и отговарям на Ради: със сигурност ще е боксофис събитие в Китай, а и в Азия по принцип. Скептик съм обаче, че ще е сериозен хит в САЩ, даже напротив.

  1. В САЩ -250 млн. ,а Китай -300 млн. краен резултат 🙂

  2. Аз не съм оптимист ,аз съм реалист 🙂

  1. Упасения викаш….скоро нещо за неграмотните софиянци Убясняваше