Още не е излязъл „Assassin’s Creed”, ала Ubisoft не губят време, а започват работа по следваща адаптация по популярна игра – „The Division”. Главната роля в бъдещия филм е поверена на Джейк Джиленхол, като се очаква се той да бъде и продуцент – по подобен начин, както Фасбендер се включи в самото начало на проекта и подкрепи безрезервно работата по „Assassin’s Creed”.

The Division” е от поредицата игри във вселената на Том Кланси, която беше пусната на пазара през март и бързо се превърна в най-добре продаваната игра на всички времена – само за първата седмица приходите в глобален мащаб бяха над 330 милиона долара. „The Division” е отворен онлайн „third-person shooter”, разработена от Ubisoft в сътрудничество с Red Storm Entertainment за всички игрови платформи.

Действието се развива в един дистопичен Ню Йорк след епидемия от вариола; играчът, който е агент на Strategic Homeland Division, има за задача да помогне за възстановяването на действията на дивизията в Манхатън, като разследват причините за избухването на епидемията и се борят с криминалните прояви покрай нея. Структурата следва ролевите игри, важно е сътрудничеството между участниците, както и онлайн противопоставянето играч срещу играч.

Така представен, сюжетът определено е обещаващ, пък и ще е любопитно да видим как се справя Джейк Джиленхол с командването на територията на опустошен Манхатън. Остава да разберем кого ще поканят за режисьор и какъв ще е изборът на актьори за останалите роли. Джиленхол и Ubisoft в момента търсят сценарист, който да започне работа по проекта, и впоследствие той ще бъде предлаган на големите студия – за съфинансиране и разпространение.

Ще следим „The Division” – почитатели сме на умните адаптации, а искрено се надяваме, че тази ще бъде именно такава.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Играта писва много бързо, но пък историята и, може да стои добре на голям екран

  2. Компютърните игри може би все пак най-сетне ще успеят по сравнително адекватен начин да се пренесат на голям екран. Може би.

    1. Аз съм много доволен от видяното в трейлъра на Assassin’s creed, така че споделям мнението ти

    2. Жалко, че проектът „Last Of Us“ нещо се е закучил, има огромен кино потенциал.

    3. Naughty Dog са страшни, аз и на Ънчартед все се надявам да го видим на филм, сега пуцам четворката

    4. Машината ми е дърта, иначе и аз бих пуцал 🙂

    5. Една смяна не излиза евтино , иначе „The Division” може да се окаже доста добър . 🙂