Андрю Гарфийлд
Андрю Гарфийлд

Андрю Гарфийлд, бившият Питър Паркър, когото харесваме най-вече заради ролите му в „Никога не ме оставяй“ и „Социалната мрежа“, ще се изправи пред ново актьорско предизвикателство – следващия филм на режисьора и сценарист Дейвид Робърт Мичъл. Този път обаче сюжетът не е хорър, ситуиран из предградията на Детройт, а трилърово neo-noir криминале, чието действие ще се развива в Лос Анджелис. Заглавието е „Under The Silver Lake“ и снимките се очаква да започнат в края на лятото. Продуцентите зад проекта са Джейк Уайнър, Крис Бендър, Адел Романски и Майкъл Де Лука, а всякакви други детайли на този етап се пазят в тайна.

За нас „Under The Silver Lake“ има двоен hype-потенциал – харесваме Гарфийлд (предстои да го видим в извънредно обещаващите „Silence“ на Mapтин Скорсезe и „Hacksaw Ridge“ на Мел Гибсън), но възлагаме големи надежди за бъдещата кариера и на Мичъл, по когото си паднахме след изключителния „It Follows“, ревюиран от нас във видео формат тук. Неизбежно е да гледаме под лупа новините занапред и каквото актуално изскочи по въпроса да го споделяме с вас по подобаващо изчерпателен и наситен с нетърпение плам.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

 1. Гарфийлд е умен пич и гради страхотна кариера, което не е никак лесно, след като беше звездата на франчайзов провал.

 2. Heговият Спайди не беше чак провал. По-добре обаче, че героят се върна при Марвъл и сега ще започне „на чисто“.

 3. И аз го харесвам, но да направиш ребуут на фрянчайз 10 години след оригинала, да спреш след два посредствени филма и след теб да продължат…си е доста голям срам.

 4. Само на мен ли Спайдърмен на Гарфийлд ми хареса в пъти повече от другия, който съдържа в себе си един от няколкото филма в живота ми, на които съм си ставал и съм си тръгвал от прожекция…

 5. Магуайър е по-як Паркър, Гарфийлд е по-як Спайди. Холанд има потенциала да е най-добър и в двете роли.

 6. Аз не мога да дишам Паркър на Магуайър. А като се сетя каква беше Мери Джейн от анимацията и я сравня с брутално антипатичната Кирстен Дънст… Мале, от тия филми ми се драйфа…

 7. не казвам, че трябва да се срамува от каквото и да е. просто можеше трудно да си намери готини проекти след това. радвам се, че случаят не е такъв.

  гарфийлд беше твърде куул за паркър. не беше билийвъбъл да е гийк. но спайдерменът му беше жесток,но пък това се дължи предимно на технологичното развитие от последните години.

  каквото и да си говорим, вторият спайдермен си остава номер едно.