Досега единственият ни стимул да пишем за предстоящия „Бързи и яростни 8” („Fast 8”) на Ф. Гари Грей беше новината за присъединяването на Чарлийз Терън в ролята на новия злодей. Тя е причината и за сегашното ни включване, което е по повод първата официална снимка на героинята ѝ Cipher, която изглежда си пада доста сериозно по Metallica и по сериозните оръжия. Представяме си, че Фюриоса ѝ е далечна потомка.

Терън изглежда адски добре и секси, това няма какво да го обсъждаме – участието ѝ определено е плюс и ще вкара малко класа и красота във филма, което, сигурни сме, ще го направи малко по-поносим. Останалото няма какво да го коментираме – всичко, което имахме да казваме по адрес на поредицата, предстоящата осма част и участието на Терън, вече го направихме в предишната новина.

Тук само ще добавим две кастинг новини, които станаха ясни междувременно. Те са, че след появата си в предишния филм като сексапилната хакерка Рамзи, Натали Еманюел (позната най-вече като Мисандей от „Игра на тронове”) ще се завърне отново, а дебюта си в поредицата ще направи синът на Клинт Истууд Скот Истууд, който ще влезе в ролята на протеже на г-н Никой, изигран от Кърт Ръсел.

Вижте и два постера.

 

MV5BZDQxZjEyZWQtNjZkMy00NjYxLWI1ZmMtYzA5NGY4OGM3ZTc3XkEyXkFqcGdeQXVyNjY1NDUwOTQ@._V1__SX1617_SY839_ photo

Режисьор на „Бързи и яростни 8” („Fast 8”) Ф. Гари Грей, а сценарият е дело на ветерана Крис Морган. В ролите се Вин Дизел, Дуейн Джонсън, Тайрийз Гибсън, Крис „Ludacris” Бриджес, Мишел Родригес, Джейсън Стейтъм, Кърт Ръсел, Лукас Блек, Чарлийз Терън, Кристофер Хивю, Натали Еманюел, Скот Истууд и други.

Премиерата е 14 април 2017 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. На тая снимка, Терън ми прилича много на Джесика Алба, като прическа, грим, червило….трудно ми е да кажа, коя е по-красива

  2. Десет Джесики не стигат да покрият и 1/10-та от класата, таланта и красотата на Чарлийз.

  3. Абе за таланта съм съгласен, ама що се отнася до красотата, поне при мен Алба води 🙂