Никлъс Кейдж и Уилям Дефо във филм на Пол Шрейдър по книга на Едуард Бънкър звучи като преживяване в затвора. Една от онези вечери, когато са те хванали с нелегални стимуланти в Калифорния и е трябвало да прекараш незабравима вечер зад решетките, в компанията на елегантни джентълмени от сой. Точно за такива рисковани киномански предизвикателства живеем, а „Dog Eat Dog” има потенциала да завърти главите ни по всички правилни начини.

Филмът, чиято премиера беше преди дни на фестивала в Кан е адаптация по романа на Бънкър от 1995 г. и разказва за трима бивши затворници, изправени пред предизвикателството да се сблъскат с външния свят. Омразата им към системата, примесена с неконтролируемите им вътрешни демони се оказва твърде непредвидима смес. Предстои нов удар с нови последствия. Вижте първия клип:

https://youtu.be/5NxA1xBbgQM

Засега отзивите от премиерата са предимно положителни, а ние виждаме чудесна комбинация от фарс и психеделична естетика, така че филмът директно влиза в watchlist-а ни. Сигурни сме, че Шрейдър е открил начин да представи историята оригинално и отново се е заиграл с конвенционалните жанрови характеристики. Добра възможност и за Никълъс Кейдж да поправи щетите, които нанесе на кариерата си през последните десет години.

Представяме ви и няколко снимки:

Paul_Schrader Cage_Dafoe_Cook-BW Cage_Dafoe_Cook Arclight_Dog%20Eat%20Dog_screen%20grabs.pdf Arclight_Dog%20Eat%20Dog_screen%20grabs.pdf

Режисьор на “Dog Еat Dog” e Пол Шрейдър, а в ролите ще видим Никълъс Кейдж, Уилям Дефо, Пол Шрейдър и др.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *