Преди няколко месеца имаше съмнение за това дали Оскар Айзък все пак ще поеме ролята в „A Foreigner”, тъй като нито той, нито режисьорът Алфонсо Гомез-Рехон („Аз, Ърл и умиращото момиче“), който замени Мат Деймън, бяха подписали договорите си. Сега обаче според Variety това вече е станало и работата по филма може да започне.

A Foreigner” е екранизация на романа „A Murder Foretold” на Дейвид Гран и разказва историята на гватемалския юрист Родриго Розенбърг, който предрича убийството си от страна на президента на Гватемала Алваро Колом. Пророчеството му се оказва истина и скоро след това Розенбърг наистина е убит, но той успява да запише смъртта си на видео, което се разпространява и по тази начин биват предотвратени други подобни случаи.

A Foreigner” звучи като обещаваща драма, но ни е чудно колко добре се е справил с адаптацията сценариста Крис Терио, който преди това е работил по „Арго“ и „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“. Както и да се е справил, поне главната роля е в сигурни ръце.

Оскар Айзък имаше проблеми с графика си, но все пак е намерил време да вмести и този проект. Към момента той снима „Междузвездни войни: Епизод VIII” като скоро след приключването на снимките веднага се отправя към снимачната площадка на „Annihilation”, където ще работи заедно с режисьора си от „Ex Machina: Бог от машината”, Алекс Гарланд и Натали Портман.

На 20-ти май  ще можем да видим Айзък, в получаващия не особено добри отзиви „Х-Мен: Апокалипсис“.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *