Играта приключи. Благодарим на всички за участието!

Книгата спечели Румяна Ангелова.

Честито! Наш представител ще се свърже с нея с подробности как да получи наградата си.

–-
21.04.2016

Тази неделя по HBO и HBO GO се завръща телевизионният феномен „Игра на тронове”. Следвайки шокиращите събития от края на пети сезон, включително кървавата кончина на Джон Сноу от ръцете на бунтовниците в Черен замък, спасилата се на косъм от смъртта в бойните ями на Мийрийн Денерис и публичното унижение на Церсей по улиците на Кралски чертог, оцелелите от всички части на Вестерос и Есос се прегрупират, за да продължат непреклонно напред, всеки към несигурната си съдба. Познати лица ще сключат нови съюзи, за да подсилят стратегическите си шансове за оцеляване, докато нови герои ще се появят, за да предизвикат баланса на силите на изток, запад, север и юг.

По случай дебюта на новия сезон, HBO България дава възможност на един от нашите читатели да спечели оригинална (на английски) книга-албум „The Noble Houses of Westeros”, представяща знатните родове от Вестерос, така както са представени в сериала до момента (сезон 1-5).

The Noble Houses of Westeros

знатните родове от „Игра на тронове”

За да участвате в томболата, която ще определи победителя в играта, трябва да отговорите правилно на следния въпрос:

Как се казва предстоящият шести роман от поредицата „Песен за огън и лед” на Джордж Р. Р. Мартин?

а) The Winds of Winter
б) Тhe Throne of Stones
в) Game of Fire and Ice

Не пропускайте епизодите от 6-ти сезон на „Игра на тронове” от 24 април 2016 всяка неделя (понеделник сутрин) едновременно с щатската им премиера само по HBO и HBO GO.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

    1. Г-н Сабев, благодаря Ви за участието, но моля да изпратете отговора си на посочения имейл адрес. В противен случай няма да можете да участвате в томболата.