Aardman са готови за нови подвизи, което е супер новина – очакваме забавно и поучително ново приключение. Пластилинените майстори от Бристъл са правили достатъчно шантави авантюри в stop-motion анимацията, за да им се гласува безрезервно доверие – което и прави носителят на „Оскар” Еди Редмейн. Именно той, след като се справи с магичните зверове от света на Хари Потър, ще даде гласа си на един праисторически човек, който изглежда ръбат и симпатичен и двамата много си приличат…

Еди Редмейн е пещерен човек
Еди Редмейн е пещерен човек

Главният пещерняк в новия филм „Early Man” се нарича Дъг, а приключението, в което е въвлечен, включва и приятелство с Hognob, което си е праисторическо прасе. Как точно ще се обединява племето и каква ще е битката, която ще водят с (очевидно настъпващата) Бронзова Ера – това все още не е ясно, ала със сигурност трябва да сме готови за „намигвания” с препратки през вековете.

Ето какво споделя режисьорът и един от главните креативни таланти в Aardman Ник Парк за най-новото „завоевание” на студиото:

Чисто удоволствие е да се работи с Еди. Неговата гъвкавост и неизчерпаемата му енергия помогнаха неимоверно много да се роди моя нов герой. Редмейн притежава дързост, чар, решителен ум, забавен е и съм сигурен, че ще си допаднат много с „партньора” на Дъг – Свинската кратуна (Hognob).

Early Man” се очаква на екран във Великобритания на 26 януари 2018, режисиран от Ник Парк. Ще очакваме новини около Редмейн и неговия Дъг.

плакат

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *