Досега не сме имали възможност да го отразим на сайта, но създателят на тоталния ТВ хит „The Walking DeadРобърт Къркман, има нов хорър сериал, озаглавен „Изгнаник“ („Outcast”), базиран на едноименния комикс на Къркман и художника Пол Азасета. Той разказва за млад мъж на име Кайл Барнс (Патрик Фюджит), който през целият си живот е бил обсебен от зли сили. В опит да намери отговор на безбройните въпроси от миналото си и в търсене на нормален живот Кайл обединява сили с провинциалния свещеник Андерсън (Филип Гленистър), който има не по-малко проблеми от него. Това, което откриват, може да плапромени съдбата му, както и съдбата на целия свят завинаги.

Премиерата на „Изгнаник“ е предвидена за началото на юни, но най-нетърпеливите ще имат възможност да видят първия епизод на сериала още тази вечер от 23:00 часа на живо, само на Facebook страницата на Fox: www.facebook.com/foxtvbulgaria.

Повече подробности за сериала и събитието, което ще се излъчи едновременно в 61 държави, може да откриете в официалното прессъобщение по-долу, но преди това вижте един трейлър:

https://www.youtube.com/watch?v=vAp117cxjIs

За първи път FOX ще излъчипремиерния епизод на новата продукция „Изгнаник“ на живо във Facebook

Новата епична хорър история от Робърт Къркман ще бъде гледана едновременно в общо 61 държави в Европа и Африка

За първи път в региона нов телевизионен сериал ще бъде представен на живо във Facebook

Лондон, Великобритания – FOX, един от глобалните лидерисред развлекателните телевизионни канали, ще стане първият канал в Европа и Африка, който ще покаже новата си продукция на живо във Facebook едновременно в общо 61 държави. Първи епизод на „Изгнаник“ („Outcast”) ще се излъчи ексклузивно на 20 май (петък) точно в 23:00 ч.

Създателят на „Изгнаник“ Робърт Къркман описва продукцията като „епична хорър история“. Той стои и зад глобалния хит „Живите мъртви“. Това ексклузивно излъчване в Европа и Африка ще даде на феновете невероятно изживяване и възможност да се потопят в атмосферата на сериала преди телевизионната премиера в началото на юни първо по FOX.

Диего Лондоно, Главен оперативен директор на FOX Networks Group за Европа и Африка сподели: „Благодарение на „Живите мъртви“, Робърт Къркман вече си е създал армия от фенове по света. Развлекателният телевизионен канал FOX е известен с качествената си продукция, а чрез партньорството с Facebook ние даваме на феновете в Европа и Африка за първи път шанса да гледат новата продукция едновременно седмици преди телевизионното излъчване. Сериалът „Изгнаник“е създаден от невероятен, отличен с награди творчески екип и има много силен актьорски състав. Изключително горди сме да си партнираме с Facebook и заедно да създадем телевизионно събитие от такъв мащаб“.

„Изгнаник“, базиран на книгата с комикси на Skybound / Image от Робърт Къркман и художника Пол Азасета, разказва за Кайл Барнс (Патрик Фюджит, „Почти известни“), млад мъж, обсебен от зли сили през целия си живот. С помощта на пастора Андерсън (Филип Гленистър, „Life on Mars”), провинциален свещеник с не по-малко проблеми от него, Кайл предприема пътуване в търсене на отговори и нормален живот, какъвто никога не е имал. Той обаче открива нещо, което може да промени съдбата му, както и съдбата на целия свят завинаги.

В новия сериал „Изгнаник“ участват още Рен Шмит („Престъпна империя“, „Person of Interest”) в ролята на Меган Холтър, Рег Кейти („Къща от карти“, „Наркомрежа“), Кейт Лин Шейл(„Къща от карти“) в ролята на АлисънБарнс, Джулия Крокет („Law & Order: Criminal Intent”) в ролята на младата Сара Барнс, Дейвид Денман („13 hours”) в ролята на Марк Холтър, БрентСпайнър („Стар Трек: Следващото поколение“) в ролята на Сидни, ГрейсЗабриски („Туин Пийкс“, „The Killing“) в ролята на Милдред, Мелинда МакГроу („Досиетата X”, „Mad Men”)в ролята на Патриша МакКрийди и Лий Търджисън („Тhe Americans”) в ролята на Блейк Мороу.

От 3 юни FOX започва да излъчва по един епизод на „Изгнаник“ веднъж седмично по цял свят, броени часове след излъчването по Cinemax в САЩ.

За да гледат първия епизод на „Изгнаник“, феновете от България трябва да влязат във Facebook страницата на FOX www.facebook.com/foxtvbulgaria на 20 май (петък) точно в 23:00 ч. Освен до епизода, там ще имат достъп до много други видео материали и съдържание от хитовите сериали на FOX.

Държавитев Европа, в които ще може да се гледа първи епизод на „Изгнаник“ на 20 май (петък) са общо 26: Белгия, България, Хърватия, Естония, Финландия, Германия, Австрия, Швейцария, Гърция, Кипър, Малта, Унгария, Италия, Латвия, Литва, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Русия, Сърбия, Словения, Испания, Швеция, Турция иВеликобритания. В Африка „Изгнаник“ ще може да се гледа в 35 държави и територии: Ангола, Бенин, Ботсвана, Буркина Фасо, Камерун, Кабо Верде, Конго (Бразавил), Конго (Киншаса), Етиопия, Габон, Гана, Гвинея, Кот д‘Ивоар, Кения, Лесото, Мадагаскар, Малави, Мали, Мавриций, Мозамбик, Намибия, Нигер, Нигерия, Руанда, Сенегал, Сейшели, Сиера Леоне, Сомалия, Южна Африка, Свазиленд, Танзания, Того, Уганда, Замбия и Зимбабве.

За FoxNetworks Group

FOX Networks Group (FNG) е основно бизнес подразделение на 21st Century Fox (NASDAQ:FOXA). В състава на FNG влизат FoxTelevision Group, която включва Fox Broadcasting Company и 20th Century Fox Television; Fox Cable Networks, която включва FX Networks; Fox Sports Media Group и National Geographic Partners. Съвместно тези подразделения създават, излъчват и разпространяват в световен мащаб огромна част от забавните, спортни и игрални продукции на американския ефир.

плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Този сериал не го ли гледаме вече 11 сезона под друго име – Supernatural?!

  2. Toва най-вероятно ще е далеч по-смислено от инфантилния евтинджос „Supernatural“, но пак едва ли ще е чак толкова смислено, че да го подхващам. Поне засега.