Подготвили сме ви една новина с красиви актриси, че да ви светне денят от рано.

Предстоящата Лара Крофт Алисия Викандер е впечатляващо работлива напоследък (като вече отбелязахме, че има риск скоро да ни омръзне). Освен, че се снима почти навсякъде, Викандер наскоро основа собствена продуцентска компания Vikarious Productions, като първият проект е на път да се осъществи и звучи доста обещаващо.

Заглавието е „Euphoria”, а освен самата Викандер, към проекта се присъединява фантазията на всички мъже с вярно настроен естетически радар, а именно неотразимата Ева Грийн. Двете ще играят пътуващи из Европа сестри, които не се разбират добре, като крайната дестинация е обгърната в мистерия. На режисьорския стол ще седне шведката Лиса Лангсет („Pure”, „Hotell”), за която това ще е първи англоезичен филм.

Ето какво споделя Алисия Викандер:

Euphoria” е третият филм на Лиса като сценарист и режисьор. Аз съм работила с нея по предишните два и не се поколебах при шанса да го направя отново. Европейският подход ми позволява да работя със страхотен шведски екип, рамо до рамо с колегите в Лондон. Историята е дълбока и разказва за две отчуждени сестри, пълна е със страдание, но и с радост, и не бяга от важната си тема. Също така, има интересни женски образи и е тъпкана с ужасно талантливи жени пред и зад камерата. Всички тези съставки направиха този филм очевиден избор за първия ни проект във Vikarious.

Снимките на “Euphoria” започват този август се надяваме да го видим по кината през 2017.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *