Честно казано, останахме леко разочаровани от тазгодишния „May the 4th”. Не липсваха интересни „Star Wars” заигравки, но при положение, че Disney и Lucasfilm припознаха празника като официален, очаквахме да ни предложат поне нещо дребно от предстоящия „Rogue One: История от Междузвездни войни” и снимащия се в момента „Междузвездни войни: Епизод VIII”. За съжаление, това не се случи, но в последния момент (затова и го отразяваме на „Revenge of the 5th”) получихме нещо, което заслужава да му обърнем специално внимание.

Използвайки своя twitter акаунт, Крис Милър предложи снимков тийзър от „Untitled Han Solo Star Wars Anthology Film” – подготвяния от него и партньора му Фил Лорд, самостоятелен филм от вселената на „Star Wars”, посветен на Хан Соло. Кадърът е задкулисен и предлага поглед към иконичния DL-44 бластер на Соло.

В момента филмът е в трескава предпродукция, като най-важният момент е кой актьор ще замени Харисън Форд и ще влезе в главната роля. Слуховете са безкрайни и през ден излизат нови имена, като последно се появи информация, че във финалния шортлист са Тайрън Еджъртън, Джак Райнър и Олдън Еренрайх, който се спряга за фаворит. Ние пропускаме всякакви спекулации по темата и ще се включим с новина и мнение чак когато изборът е официален. Ние залагаме на някой по-малко познат.

Сценарият е дело на ветерана Лорънс Каздън („Империята отвръща на удара”, „Силата се пробужда”) и на сина му Джон Касдан („The First Time”), а във филма ще видим как младият Хан Соло се превръща в чаровния контрабандист, мошеник и бъдещ бунтовник, когото Люк Скайуокър и Оби-Уан Кеноби срещат в Мос Айсли в „Нова надежда”. Потвърдено е, че и Чубака също ще бъде част от историята.

Премиерата на „Untitled Han Solo Star Wars Anthology Film” се очаква на 25 май 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 Comments

  1. Тайрън Еджъртън би бил идеален избор за младия Хан Соло, въпреки че няма да се учудя, ако в крачка с модерните политкоректни тенденции не кастнат Джейдън Смит или някой друг зулус :/

    1. Според мен ще е най-вероятно депресирана наднормена,объркана в сексуалността си транссексуална жена негърка в края на пубертета си, която отчаяно има нужда от персонален safe space след всяка огнестрелна битка с бластери. Тъй де, трябва да сме в крак с времето

  2. само не ми е ясно защо не изберат Chris Pratt той е същинско копие на Харисън Форд
    а трябва някакви дървета да избират 😀

    1. Той е идеален за Хан Соло – във възрастта около епизоди 4-6, тук с тая предистория май го гласят около пуберска възраст. Отделно с ролята му в Пазителите, ще е много дублирано….. по-скоро да го направят бъдещ Инди, каквито слухове също имаше.
      П.П. Кофти мода тръгна, пубер Лара безцицеста Крофт, пъпчасал Хан Соло…. кво ли още ще измислят, Оптимус Прайм като микробус

    2. Улвърридик…
      Ххахахах, Оптимус прайм микробус….
      А защо не и Гоуф двойка…..

      Между другото наистина Крис Прат е идеален за ролята. Много си приличат, пък и момчето може да играе, за разлика от други.
      Колкото до това, кой ще изберат и аз се чудя защо не изберат некоя младо негърче…

    3. Крис Прат е възрастен бе, момци. Харисън Форд в първите Войни е на 35, а в момента Прат е дори с година по-възрастен. Доколкото разбирам на Дисни им трябва тийн Хан Соло, така че Крис просто не се вписва 🙂

    1. олеле, вярно!!! от вечната аделайн. смазваща прилика!

    2. Не само имат физическа прилика, но и като глас го имитира перфектно.

    3. Предполагам ,че търсят младеж на 20 -25 год. 🙂

    4. radi@
      Значи Асен Блатечки е идеален 😀