Една култова класика се преражда отново – и изглежда тооолкова добре, толкова в духа на оригинала, че вcе едно Fox са се уредили с машина на времето, докато са се опитвали да направят ново, очарователно, завладяващо, магнетично „The Rocky Horror Picture Show”.

Преди няколко дни споделихме първи поглед с портрета на Лавърн Кокс в ролята на Frank-N-Furter, а днес вече имаме първи тийзър-трейлър, който въвежда в атмосферата на шоуто.

https://www.youtube.com/watch?v=outmDIi29Bo

Два часа в последния ден на октомври – това е обещанието на Fox за специфично екстравагантно-музикален Хелоуин. Готови сме да хвърляме чоп дали ще са бесни феновете на оригиналния филм от 1975 година – безспорно е много трудно да се сравняваш с оригиналния Frank-N-Furter на Тим Къри, ала Лавърн Кокс е способна да пресътвори образа по доста… интригуващ и различен начин, както е видно от кратките кадри с нейно присъствие.

Рано е и несериозно да се съди за подготвяното ново шоу от 30 секунди, при това половината от тях „окупирани” от кърваво-винтидж надписи с електрически дъги – ние продължаваме да стискаме палци за класически римейк-„ривайвъл”, като съвсем не е нужно да е издържан в стила (който й да е той) на съвремието. Напротив – всичко седемдесетарско изглежда доста винтидж за младите поколения и би трябвало да се изкефят на евентуална олд-фешън трактовка. Ще се радваме да видим (и коментираме) резултата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *