Първи поглед, първо доказателство, че Лавърн Кокс е умопомрачително добър избор за ролята на Dr. Frank-N-Furter в подготвяната нова версия на „The Rocky Horror Picture Show”. Двучасовото шоу се очаква през есента по Fox, а Entertainment Weekly ни запознават със стилния кожен „аутфит”, който са спретнали за Лавърн Кокс. На инвалидния стол до нея фигурира Бен Варийн, а останалите актьори, които ще „въртят” шоуто, са Адам Ламбърт (когото ще имаме възможност да видим след малко повече от месец на сцена в компанията на легендарните Queen), Виктория Джъстис, Райън МакКартан, Рийв Карни, Стаз Наир, Аналий Ашфърд, Кристина Милиън и самият Тим Къри – оригиналният Frank-N-Furter, който се завръща в ролята на разказвача Криминологист.

Вижте първата снимка.

Лавърн Кокс е умопомрачително добър избор за ролята на Dr. Frank-N-Furter

То бива кожени коланчета, то бива мрежести чорапи – ама смятаме, че Лавърн Кокс изглежда прекрасна, особено с този дълъг бедър и изписани черти! Вижте какво споделя тя:

„Бяхме на снимачната площадка, а един репортер ме видя и каза, че приличам на дете на Грейс Джоунс и Дейвид Боуи. Отговорих му, че е абсолютно прав! Важно за нашата интерпретация на шоуто е, че тя е вдъхновена от оригинала, но си е наш поглед върху сюжета и историята, много по-сложен и оригинален. Режисьорът Кени Ортега иска Франк да открие в стария театър костюми за бурлеска от едно време – и да ги използваме, но за да ги носим, трябваше малко да се променят…”

The Rocky Horror Picture Show” разказва за годишното научно сборище в Трансилвания, на което попадат младите гаджета Джанет и Брад, и се срещат с шантавия Dr. Frank-N-Furter – сексуално неопределим луд учен, който с помощта на верните си Риф Раф и Магента иска да представи „раждането” на Rocky Horror – привлекателен красавец, създаден само за да изпълнява/задоволява въжделенията на Франк. Изпълнителни продуценти са носителят на Грами Лу Адлер, телевизионния, филмов и Бродуей-продуцент Гейл Бърман и режисьорът Кени Ортега (както вече сме споделяли – дългогодишен приятел и хореограф на Майкъл Джексън, ученик на легендарния Джин Кели и отговорник за най-успешните тийнейджърски мюзикъли на Disney – „Highschool Musical”).

Пресътворяването на култовата класика отбелязва 40 години театрален показ за „The Rocky Horror Picture Show”, по-дълго от всеки друг филм в историята на киното – и той наистина се прожектира на кино все някъде по света. Ще очакваме още доказателства, че чаровната Лавърн се е справила добре с култовия образ на Франк – сигурни сме, че ще го „забие”!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *