„Ерекцията компас на Даниел Радклиф помага на Пол Дейно да намери пътя си в официалния нецензуриран трейлър на „Swiss Army Man”.

Уоу! Това е описанието, което A24 дават на най-новата реклама на предстоящия „Swiss Army Man” в своя You Tube канал. Доста дръзко, но предвид отзвука, който филмът на Даниел Куан и Даниел Шайнарт получи от Сънданс – изключително провокативен, поляризиращ и уникален в своята същност, – подобен подход от страна на дистрибуторите е разбираем и напълно оправдан, а и похвален, ако питате нас.

Първият трейлър, който видяхме в началото на април, беше достатъчно красноречив по отношение на качествата на „Swiss Army Man” (и като история, и като изразни средства), но новият успява да го надгради и да затвърди впечатленията ни за наистина оригинален и интересен филм. Придобиваме и доста по-добра представа за „мултифункционалните” качества на героя на Радклиф, а оттам и за заглавието на филма.

Смятаме, че ако след първия трейлър на някого не му е станало ясно, сега едва ли ще има неразбрали защо филмът е известен като „the farting corpse movie”. Интересното е, че няма нищо просташко в това (или поне ние не го виждаме по този начин), а всичко е направено с цел, въображение и в услуга на историята. Както казахме и преди, според нас „Swiss Army Man” изглежда страхотно и имаме огромно желание да го гледаме. Дано го видим на голям екран.

Вижте и най-новия плакат на филма.

плакат

Ханк (Пол Дейно) е заседнал на пустинен остров без каквато и да е надежда някога да види дома си отново. Един ден обаче всичко се променя, когато на брега изплува трупът на Мани (Даниел Радклиф). Двамата стават приятели и се отправят на епично пътешествие, което ще върне Ханк при жената на мечтите му.

Режисьори и сценаристи на „Swiss Army Man” са Daniels (Даниелите) – Даниел Куан и Даниел Шайнарт, а в ролите са Пол Дейно, Даниел Радклиф и Мери Елизабет Уинстед.

Премиерата е 17 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments